Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Demokveld på den nye fantastiske Naim NAC-N 272 nettverkspreamp hos JFS i Drammen!

  0 Kommentarer Av JFSSS - 21.04.2015 15:12
  Navn:   nac-n272_1_0.jpg
Visninger: 219
Størrelse: 33.8 Kb

  Velkommen til nok en trivelig demokveld hos JFS Sound Systems i Drammen torsdag 23/4 kl. 16-20.


  Vi har den norske distributøren Multirom AS på plass for å gi oss en grundig gjennomgang, lett servering.


  Naim NAC-N 272


  Britiske Naim har dratt mange ess ut av ermet når de nå slipper sin ekte high-end nettverkspreamp med DAC og strømming. Som storebror til den mindre NAC-N 172 har man her muligheten til å servere effektforsterkerne NAP 200, NAP 250 eller til og med NAP 300 med et kortreist glimrende signal fra både analoge og digitale kilder.

  F for Fleksibel

  NAC-N 272 er meget fleksibel i bruk. Med innebygget strømforsyning kan den kombineres med et vell av effektforsterkere fra andre produsenter enn Naim. Tiden er over der Naim pre-amp betydde skreddersydde overganger om man hadde en annen effektforsterker enn Naims egne. Endelig kan du ta del i Naims fantastiske nye muligheter, men ta et steg av gangen og bygge den inn i ditt eksisterende anlegg. Når man så er klar for det kan den oppgraderes med ekstern power supply etter budsjett.

  Så hva gjør den?

  Spill av musikksamlingen med CD-kvalitet eller HD lyd opp til 32bit/192khz via UPnP med sensasjonell oppløsning, fart og kontroll. Strøm Spotify Connect med en av de aller mest vellydende løsningene på markedet og snurr nye og gamle vinylskiver (ekstern RIIA) 100% analogt og med 100% autoritet. En verden full av internettradio ligger også for dine føtter og med et tastetrykk kan du synkronisere Naim multiromslyd ut til andre apprater fra Naim som Mu-so, Uniti eller ND. En liten bonus er blåtann med aptx om man skal for enkelthets skyld la kompisene spille av en låt på fest. Alt styres selvfølgelig med den lettvinte appen til Naim så man kan styre herligheten fra Android eller Apples iOS-enheter. SHARC DSP med oversampling med 40bit floating og 768khz samplerate sørger for at man har en glimrende forvaltning av alle digitale lydformater, det låter analogt, oppløst og riktig og man glemmer produktene man hører på og konsentrerer seg om musikken.

  Nytt med NAC-N 272 og neste firmware update for streamerne fra Naim, er mulighetene for DSD 64 via nettverk.

  Veil. pris 42.995,- og 45.995,- m/ DAB/FM modul

  https://www.naimaudio.com/news/21104/best-both-worlds

  Navn:   nac-n-272_internals_0.jpg
Visninger: 226
Størrelse: 84.5 Kb

  NAC-N 272 har også fått sin første utmerkelse. Hi-Fi News med Andrew Everard og EISA representant Paul Miller har gått i dybden på super-preampen og lagt sin glade elsk på den!

  Les mer her:

  https://www.naimaudio.com/sites/defa...AC-N%20272.pdf


  Navn:   hi-fi-news-website.jpg
Visninger: 111
Størrelse: 143.9 Kb

  www.jfssoundsystems.no

  Priser og mer info på Naim:

  www.multirom.no
  Siste redigert av JFSSS; 23.04.2015 kl. 09:18.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed