Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. En ettermiddag med Keith Robertson fra Linn Hos Kontrapunkt Fredag 17 april

  0 Kommentarer Av Kontrapunkt - 15.04.2015 11:16
  Navn:   SPACEOPTIMISATION_Plus_Logo_STACKED_BLACK_Web_Res.jpg
Visninger: 188
Størrelse: 32.9 Kb
  Linn har annonsert en betydelig utvikling for alle sine Digital DS/DSM streamere med innføringen av "Space optimalisering" programvaren. Nå tilgjengelig som en gratis oppdatering via Linns Konfig.

  Keith Robertson og Graeme Urquhart fra Linn vil være hos Kontrapunkt fredag 17 April fra 14:00 til 18:00 og demonstrere dette

  Linn sier: "Hvert rom har sin egen spesielle sound. Når du investerer i et musikkanlegg i verdensklassen, hvorfor da la rommet ditt har en så stor effekt på det du hører. Fjern uønskede forvrenginger fra lyttemiljøet og avsløre den sanne lyden av musikken du spiller.

  Detaljer som viser hvordan Space optimalisering fungerer og en liste over høyttalere finner du her: http://www.linn.co.uk/systems/techno...e-optimisation. Du vil allerede se en rekke høyttalere fra Linn, B & W, Spendor, ProAc, Kef eller Monitor Audio. Listen vil bare vokse og det er bare å sende inn dine ønsker for hvilke høyttaler Linn skal inkludere i Space optimaliserings programmet.

  Din DS/DSM kan justeres digitalt til å ta hensyn til ikke bare lyden fra lytterommet, men også egenskapene til selve høyttalerne.

  Denne tilnærmingen til "Space Optimalisering" er ganske unik for Linn, og fordi det er å behandle akustikken i rommet selv, og fungerer helt ulikt noen annet andre HiFi produsenter tilbyr. Space Optimalisering gir optimalisering ved å modellere lyttemiljøet, inkludert høyttalere, høyttalerplassering og miljøet i rommet. Ingenting er styrkes kunstig - det fjerner de uønskede forvrengnings effekter av lytterommet for å avsløre en lyd som er sannere til det opprinnelige. Det gjør i det digitale domenet ved ekstremt høye bit hastigheter og for så bevarer kvaliteten av signalet over hele frekvensområdet. Dette er et smart og sofistikert program. Hvis du allerede eier en Linn DS og et par høyttalere som er klargjort for Space Optimisation, så kan du prøve det selv å se hvilke forbedringer programvaren gjør med lyden fra systemet. Vennligst gi oss noen tilbakemeldinger - du bør være glad for endringen.Trenger du hjelp med dette så ikke nøl med å ta kontakt med Kontrapunkt for å få råd
  Siste redigert av Kontrapunkt; 15.04.2015 kl. 11:42.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed