Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Naim NAC-N 272 - Norgespremiere under VårPULS 2015!

  1 Kommentarer Av OsloHiFiCenter - 23.03.2015 12:48
  Navn:   naimnac272.jpg
Visninger: 521
Størrelse: 52.2 Kb
  Norgespremiere - få det beste fra to verdener!

  Det er med stor glede og forventning vi ser at Naim slipper sin nye high-end pre-amp med streaming og DAC-løsning. Basert på Naims eminente streamingteknologi og lange erfaring med å lage noen av verdens beste pre-amper fremstår NAC-N 272 som en enestående mulighet til å endelig få high-end lyd fra et ekte separat pre/power system som byr på alle nye muligheter og fremdeles holder et trygt fotfeste i ren analog lydteknologi.

  Spill av musikksamlingen med CD-kvalitet eller HD lyd opp til 32bit/192khz via UPnP med sensasjonell oppløsning, fart og kontroll. Strøm Spotify Connect med en av de aller mest vellydende løsningene på markedet og snurr nye og gamle vinylskiver (ekstern RIIA) med autoritet. En verden full av internettradio ligger også for dine føtter og med et tastetrykk kan du synkronisere Naim multiromslyd ut til andre apprater fra Naim som Mu-so, Uniti eller ND. En liten bonus er blåtann med aptx om man skal for enkelthets skyld la kompisene spille av en låt på fest. Alt styres selvfølgelig med den lettvinte appen til Naim så man kan styre herligheten fra Android eller Apples iOS-enheter. SHARC DSP med oversampling med 40bit floating og 768khz sample rate sørger for at man har en glimrende forvaltning av alle digitale lydformater, det låter analogt, oppløst og riktig og man glemmer produktene man hører på og konsentrerer seg om musikken.

  Nytt med NAC-N 272 og neste firmware update for streamerne fra Naim, er mulighetene for DSD 64 via nettverk. Vi vil selvfølgelig vise dette formatet under vårpuls.

  Veil. pris 42.990,- og 45.990,- m/ DAB/FM modul

  Navn:   naimnac272_det.jpg
Visninger: 633
Størrelse: 23.1 Kb


  Få med deg norgespremieren av Naim NAC-N 272 under
  VårPULS 2015 hos Oslo Hi-Fi Center 17-19. april!

  Navn:   vp2015_oslohificenter_v2.jpg
Visninger: 613
Størrelse: 84.1 Kb

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjemedlem Oslo Hi-Fi Center's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2013
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  387
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Nye NAC-N 272 har fått sin første utmerkelse, Hi-Fi News med Andrew Everard og EISA representant Paul Miller har gått i dybden på super-preampen og lagt sin glade elsk på den!

  http://www.naimaudio.com/sites/default/files/HFN_Naim%20NAC-N%20272.pdf

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed