Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Spendor A5R imponerer med stort lydbilde og super bass fra små kabinetter.

  0 Kommentarer Av moto - 27.02.2015 23:07
  Navn:   Spendor A5R.jpg
Visninger: 564
Størrelse: 5.7 KbDen norske importøren for Spendor, AUDIOAKTØREN, introduserer nye Spendor A5R til kr 23.900,- Her får du oppleve noe du kanskje aldri har erfart tidligere. Nemlig at så små kabinetter kan gi et mye større lydbilde enn betydelig større høyttalere - og en bass som er særdeles godt definert og engasjerende. Høyttalerne ser uskyldige ut, så det er umilig å forestille seg hva disse kan formidle av engasjerende mudikkopplevleser.

  Slike høyttalere er også mye lettere å få til å fungere i en vanlig norsk stue, enn kjempestore High-End høyttalere, som kanskje koster både 20 og 30 ganger så mye.

  Er du gift, eller har en samboer, kan det hende vedkommende blir rett og slett henrykt, dersom dere kan ha så flotte musikkopplevelser, uten at stua domineres av store, brutale høyttalere.

  Vær oppmerksom på at den litt større Spendor A6R til kr 28.900,- nettopp ble kåret til "Best floorstander 2015" i verdens største Hi-Fi magasin.

  I samme klasse finner du Spendor A3, som er enda mindre og koster kr 18.900,- Da et par A3 var med i en stor gruppetest i det anerkjente magasinet Hi-Fi Choice, syntes de at de var suverent best og A3 ble kåret til "GROUP TEST WINNER".

  AUDIOAKTØREN har slått seg sammen med Norsk Hi-Fi Center. Så du finner tester og mere informasjon på den ene av våre to nettsider, som du kommer inn på ved å klikke her: www.norskhficenter.no

  Ta kontakt med vår salgssjef, Hallvar Rostad, for å avtale en demo i hans lytterom i Krokstadelva utenfor Drammen. Der kan du få høre både A3, A5R og A6R. De du liker best får du låne med hjem og teste dem sammen med din egen elektronikk. Hallvar kan bistå deg, slik at du får dem til å låte så bra som mulig, i forhold til de akustiske forhold du har i egen stue, eller lytterom.

  Kontakt: Hallvar på e-post: hallvar@audioakt.no eller ring hans mobiltelefon: 928 95 773.
  Siste redigert av moto; 27.02.2015 kl. 23:28.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed