Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Harbeth lyttekveld hos AUDIOAKTØREN i Horten. Ny High-End DAC fra AMR. PrimaLuna HP

  0 Kommentarer Av moto - 07.02.2015 22:15
  Navn:   Bilde 2.2.jpg
Visninger: 687
Størrelse: 77.6 Kb
  Torsdag den 26. februar 2015 fra kl 16,00 til kl 22,00. Eller til siste kunde går, vil vi demonstrere Harbeth høyttalere i vår butikk i Storgaten 22 i Horten. Les om Harbeth ved å klikke her: Harbeth UK - High quality loudspeakers made in England

  For meg som jobber med lyd hver dag, har det vist seg at den nye High-End DACen til AMR har en type lyd som er annerledes enn fra andre DACer jeg har brukt. For oss som elsker vinyl, er lyden fra AMR MYE bedre enn fra ordinære CD-spillere og DACer. Dette må du høre selv i ditt eget anlegg. Så vi låner ut den nye DP-777 Special Edition til kunder over hele landet, mot et depositum på 60% av utslagprisen på kr 42.900,- I følge en reportasje i Stereophile, fra en av de største messene i USA, var det elektornikk fra AMR som ble mest brukt av ANDRE prosusenter, for å få best mulig lyd. Det kan se ut til at AMR er lengst fremme når det gjelder å kombinere den nyeste digitalteknologien med rør. Den nye DP-777 Special Edition kan også brukes som en High-End forforsterker, med en lyd du kanskje vil like bedre enn fra betydelig dyrere forforsterkere. Uansett må du lytte selv - og helst i ditt eget anlegg.

  De fleste tror at det ikke er noe særlig forskjell på lyden fra forskjellige DACer. Siden dette dreier seg om digitalisert lyd. Men jeg besøker mange kunder og opplever stadig at de har DACer som gir alt for slank og hard lyd. Dette er det vanskelig å rette opp med andre kompnenter i anlegget. For ofte viser det seg at resten av anlegget fungerer meget bra. For samme kunde kan ha meget bra lyd når vedkommende bruker en platespiler i det samme anlegget. Kunder som har kjøpt den "gamle" AMR DP-777, sier at de nå også har stor glede av digitalisert lyd.

  Nye PrimaLuna DiaLogue Premium HP er en integrert rørforsterker som yter hele 2x70 w med de origianle EL34 rørene. Du kan også bruke KT88 og KT120 rør på denne - og den kan kjøres i triodekobling. Dette er samtidig en særdeles god hodetelefonforsterker. I en av de første testene står det: "The new headphone amp may be the best you ever heard. Why? It´s runnning from all the power tubes!"

  Dersom du ikke har anledning til å komme til Horten den 26. februar, kan du ta kontkat med meg for å få en egen demo en dag det passer for deg. Enten på dagtid, kveldstid, eller i en helg.

  Jeg vil i løpet av våren resie rundt i HELE Sør-Norge for å demonstere Harbeth. Ta kontakt med meg, så kommer jeg hjem til deg, slik at du får testet Harbeth i ditt eget anlegg. Jeg kan også bistå deg med rådgivning, for å få ditt anlegg til å låte best mulig.

  Det kan tenkes at jeg etter hvert også vil besøke Trøndelag og Nord-Norge. Bor du i Trøndelga eller Nord-Norge, vil jeg gjerne at du tar kontakt med meg, slik at jeg kan få en oversikt over hvor stor interessen er for de produktene vi holder på med.

  Ta kontakt med meg dersom du ønsker å låne noen av våre produkter. Men vær oppmerksom på at vi tar et depositum på 60% av utsalgsprisen. Fordi vi må ha en viss sikkerhet for produkter på dette prisnivået. Vi har som fast rutine, at når vi får tilbake et produkt som har vært på utlån, skal vi tilbakebetale depositumet innen 24 timer. Vær også oppmerksom på at vi da trkekker fra våre fraktutgifter. Men de er ganske gunstige, da vi har en god fraktavtale med Bring. Dersom du ønsker at vi skal bruke et annet fraktselskap, er det greit.

  Vårt mål er at du skal finne et produkt som fungerer godt i DITT anlegg.


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AUDIOAKTØREN
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 928 95 773
  Siste redigert av moto; 08.02.2015 kl. 10:59.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed