Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne artikkelen
 1. Harbeth lånes ut til kunder over hele Norge av AUDIOAKTØREN.

  6 Kommentarer Av moto - 04.02.2015 23:36
  Navn:   Harbeth SHL5 plus 3.jpg
Visninger: 1061
Størrelse: 73.1 Kb Du kan nå få låne Harbeth høyttalere hos AUDIOAKTØREN, samme hvor i Norge du bor. Jeg har testet enormt mange høyttalere de siste 18 år og har forelsket meg i den type lyd Harbeth gir. Jeg har i mange år besøkt kunder her på Østlandet og blitt forbauset over hvor dårlig lyd mange har, på tross av at de har dyre kvalitetshøyttalere. Det viser seg ofte at grunnen er at høyttalerne ikke passer til elektornikken og akustikken i rommet. Harbeth har stativhøyttalere som ofte er mye lettere å få til å låte bra sammen med mange forskjellige typer elektronikk. Det er uansett ofte lettere å få stativhøyttalere til å låte bra i et rom med middelmådig akustikk, en store gulvstående. Problemet med stativhøyttalere er ofte at en da får høyttalere med for lite dybde i bassen. Harbeth har også STORE staivhøyttalere der du får mer dybde i bassen. Uansett er det slik, at du bør teste høyttalere hjemme hos deg selv, før du kjøper. Fordi høyttalere må passe både til den elektornikken du har og til den akustikken du har i rommet.

  Mange store, moderne høyttalere vil ikke fungere slik de er ment i en stue med middelmådig akustikk. Da kan det være lurt å prøve Harbeth høyttalere. Harbeth har røtter tilbake til BBC i London - og for meg som jobber med lyd hele tiden, kan det se ut til at de har en forståelse for hvordan høyttalere må konstrueres for at instrumenter og stemmer skal kunne gjengis på en naturlig å engasjerende måte. Det er først etter lang tids lytting, at du vil oppdage hvorfor de mest erfarne entusiastene velger Harbeth, foran høyttalere med moderne design og 20 lag med klarlakk.

  Vi håper at flest mulig kunder vil teste nye høyttalere hjemme. Så derfor kan du kontakte meg på e-post. hallvar@audioakt.no eller mobiltlf. 928 95 773 og få låne ett par Harbeth høyttalere i 1 uke for testing. Du må betale et depositum på 60% av utsalgsprisen. Dette gjelder som en forsikring for oss, da vi låner ut Harbeth til kunder over hele landet.

  Når du kjøper Hatrbeth, betaler du ikke for størrelsen på kabinettene, men for størrelsen på lydbildet og den engasjerende musikkgjengivelsen.

  Jeg vil i løpet av våren og sommeren, besøke kunder over hele Sør-Norge, for å demonstrere Harbeth. Ta kontakt med meg dersom du vil at jeg skal komme innom deg, slik at du får prøvd Harbeth i ditt anlegg.

  Du finner mer informasjon om Harbeth ved å klikke her: Harbeth UK - High quality loudspeakers made in England


  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  AUDIOAKTØREN
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 928 95 773

 2. Antall kommentarer 6

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast Kondis's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  Hævabøgda
  Innlegg
  699
  Tagget i
  0 Innlegg
  Dette lover godt for de som bor langt vekke fra by`n...

 4. #3
  Hifi Freak Valfy's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  2,312
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  3
  Dette frister veldig..

 5. #4
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Dec 2004
  Sted
  Flekkerøy
  Innlegg
  852
  Tagget i
  1 Innlegg
  Glimrende tiltak!

 6. #5
  Dilla
  Guest
  HI-FI distriktspolitikk i praksis! Tommel opp

 7. #6
  Hifi-entusiast gs's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  218
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kjempebra tiltak

 8. #7
  Hifi-entusiast Creed's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2009
  Innlegg
  281
  Tagget i
  0 Innlegg
  Fantastisk bra tiltak. Audioaktøren lot meg låne og prøve platespiller. Det ble ikke kjøp, men den tiltro og service setter jeg stor pris på. En flott erfaring som muligens kan overføres til et annet produkt som handles hjem fra dem.

  Per Harald

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed