Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne artikkelen
 1. Hør forskjellen på Harbeth Super HL5 plus og Monitor 30.1 hos AUDIOAKTØREN! 2014-pris

  4 Kommentarer Av moto - 14.01.2015 17:38
  Navn:   Harbeth SHL5 plus 2.jpg
Visninger: 1505
Størrelse: 77.6 Kb
  Velkommen til AUDIOAKTØREN i Krokstadelva! Her kan du i ro og mak få lytte til både den nyeste modellen fra Harbeth, Super HL5 plus (Høyde 63,5 cm) - og Monitor 30.1 35th Anniversary (Høyde 46,0 cm). Du kan velge hvilke forsterkertype vi skal bruke. Da vi har både ordniære transistorforsterkere fra Exposure, rene klasse A forsterkere fra Sugden, en hybrid fra AMR og rørforsterkere fra Audio Valve, EAR, PrimaLuna og Unison Research. Du kan evt. ta med din egen forsterker.

  The Absolute Sound i USA om Monitor 30.1 35th Anniversary: "...is the best compakt two-way speaker system I have ever heard, regardless of type, cost, or complexity."

  Det er nå bare igjen noen få par med Harbeth, som ble kjøpt inn før kursen på norske kroner begynte å falle - og som vi selger til 2014-priser:
  1 par P3ESR, SE, ROSEWOOD, kr 20.100,-
  2 par C7ES3, EUCALYPTUS, kr 26.900,-
  1 par Monitor 30.1 35th Anniversary, EUCALYPTUS, kr 32.400,-
  2 par Super HL5 plus, kr 38.500,-

  Sendes FRAKTFRITT!

  Både Super HL5 plus og Monitor 30.1 35th Anniversary kommer vi etter hvert også til å demonstrere i vår butikk i Storgaten 22 i Horten. Men nå i første omgang blir det altså i Krokstadelva, like utenfor Drammen.

  Vi kjører demoer på Harbeth både på dagtid, kveldstid og i helger. Ta kontakt med salgssjef Hallvar Rostad for å avtale en dag det passer for deg, på e-post: hallvar@audioakt.no eller mobiltelefon: 928 95 773
  Siste redigert av moto; 14.01.2015 kl. 18:11.

 2. Antall kommentarer 4

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast Kondis's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  Hævabøgda
  Innlegg
  698
  Tagget i
  0 Innlegg
  Kult

 4. #3
  Hifi Freak Liotheles's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  1,612
  Tagget i
  0 Innlegg
  Supert! Her bør folk kjenne sin besøkelsestid og komme valfartende fra hele Østlandet
  Håper de som ikke har hørt Harbeths nye modeller benytter muligheten nå, men for egen del skulle jeg gjerne avtalt et hjemlån av SHL5 Plus.
  Når kan det la seg gjøre Hallvar?

 5. #4
  Hifi-entusiast Hæææ's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2014
  Innlegg
  143
  Tagget i
  0 Innlegg
  Mine neste høyttalere blir med stor sansynlighet Harbeth men er så pass fornøyd med de jeg har så det blir nok en stund til enda

 6. #5
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Aug 2007
  Innlegg
  541
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Liotheles Se Innlegg
  Supert! Her bør folk kjenne sin besøkelsestid og komme valfartende fra hele Østlandet
  Håper de som ikke har hørt Harbeths nye modeller benytter muligheten nå, men for egen del skulle jeg gjerne avtalt et hjemlån av SHL5 Plus.
  Når kan det la seg gjøre Hallvar?
  Hei!

  Ja, det er viktig at høyttalerne passer til den elektronikken du har - og akustikken. Så det kan nok bli mulig for deg å få låne disse.
  Send en e-post til meg på: hallvar@audioakt.no slik at vi kan holde kontakten og finne et tidsrom som kan passe for begge.

  Ellers vil jeg gjerne at folk kommer hit og lytter først. Slik at hver enkelt kan finne ut om dette er den type lyd en vil ha. Da kan en også finne ut hva en liker best av Super HL5 plus og Monitor 30.1 35th Anniversary. Når folk er her og lytter gjør de seg gjerne opp en mening om hva de tror vil passe best i sitt eget anlegg - og under de akustikse forhold de har hjemme hos seg selv.

  Nå i første omgang vil jeg demonstre høyttalerne her til flest mulig kunder - og deretter en periode i butikken vår i Horten. Men kunder som kommer hit og lytter og finner ut at dette er høyttalere de gjerne vil få prøve hjemme, vil få det. Jeg vil føre opp en venteliste, slik at det går etter tur. Utlån på ca. 5 dager vil bli aktuelt.

  De som låner med seg høyttalere, vil også få anledning til å låne forskjellige typer kabler for testing, dersom det er interesse for det.

  Akkurat nå spiller jeg på Super HL5 plus med følgende oppsett:

  AMR CD-777
  Chord Sarum Tuned Aray, signalkabler
  Sugden Sapphire DAP 800, forforsterker
  Chord Sarum Tuned Aray, signalkabler
  Sugden Sapphire FAB 800, effektforsterker på 2x40 REN KLASSE A
  Chord Siganture Reference, høyttalerkabler
  Harbeth Super HL5 plus, høyttalere

  Det er på ingen måte nødvendig å bruke så dyr elektronikk og kabler på disse høyttalerne. På den annen side er høyttalerne i seg selv så gode, at det heller ikke blir feil å bruke så god elektronikk på disse. Jeg vil de nærmeste dagene prøve en liten Sugden på 2x23 w klasse A, en AMR hybrid på 2x60 w, en PrimaLuna rørforsterker på 2x32 w og en Unison Research S6 rørforsterker på 2x30 w. For morro skyld vil jeg også prøve noen Audio Valve Challenger 250 rør-monoblokker som yter opp mot 300 w. Men så langt er min erfaring, at en ikke lenger trenger voldsomme krefter for å drive "moderne" Harbeth høyttalere.

  Alle er velkommen hit til lytting, men ta kontakt med meg et par dager i forveien. For jeg har fått enormt mye å gjøre - og siden jeg har hovedansvaret for de merkene vi importerer selv hos AUDIOAKTØREN, er jeg mye på farten. Men jeg synes det er meget interessant å kunne bistå folk som virkelig elsker musikk, med å bygge opp anlegg som kan fungere også under litt middelmådige akustiske forhold, som de fleste strir med. Så når du først kommer hit, tar vi oss god tid med å finne ut hva som kan være interessant for deg.

  Hallvar
  Siste redigert av moto; 15.01.2015 kl. 00:09.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed