Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne artikkelen
 1. En takk til publikum på Hortens-messa!

  3 Kommentarer Av High_End - 20.10.2014 12:49
  HighEnd vil, også på vegne av PBN Audio, få takke publikum årets Hortens-messe for fremmøtet på vår stand! Som de fleste som besøkte vår stand forhåpentligvis registrerte, tilstreber vi å spille svært variert musikk for å belyse alle egenskaper ved produktene fra flest mulige "vinkler".

  Hos oss får publikum som alltid høre en miks av nokså "mainstream" musikk, blues, rock, vokalinnspillinger, klassisk, visesang, jazz, noe instrumentalmusikk, pop osv. Som alltid forsøker vi så langt som mulig å innfri folks konkrete musikkønsker. Ofte finner vi det folk vil høre i vårt musikk-kartotek, eller så greier vi i det minste å få spilt noe i samme gate som folk ønsker å høre.

  For de som måtte være interessert i å stifte enda nærmere bekjentskap med MONTANA Hadley eller andre produkter HighEnd markedsfører, er det selvsagt bare å ta kontakt!

  Takk til publikum som lar oss få sette musikken i fokus!

  HighEnd
  I samarbeid med PBN Audio

  kontakt@highend.no

  Tel. 4516 4568

  www.highend.no
  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 3

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2003
  Innlegg
  281
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Fantastisk lyd!

 4. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2006
  Sted
  Grenland
  Innlegg
  1,321
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  3
  Fint oppsett. En av de få som hadde volum og kropp som var slik det skulle være. Pbn forsterkeren hadde full kontroll. Høyttalere litt langt fra hverandre i forhold til min smak dog.

 5. #4
  Bransjeaktør High_End's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  99
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Takk for de positive kommentarene!

  OLYMPIA EB-SA2 og OLYMPIA LX med separat OLYMPIA CPS powersupply sørget for strømbasen i dette oppsettet. Dette paret MONTANA Hadley var plassert ikke så tett innpå hverandre. Som du helt riktig antyder, yasman, blir dette mye en smakssak.

  Med presisjonshøyttalere vil lydbildet utvilsomt kunne justeres en del ved hjelp av plasseringen i rommet, herunder avstander i ulike retninger, innviklingen av høyttalerne i forhold til lyttefeltet både horisontalt (ved å endre vinkelen på selve høyttalerne) og vertikalt (ved hjelp av spikes-systemet på høyttalerne. Slikt er en preferansesak og rommet influerer selvsagt i seg selv også på hvordan en bestemt høyttaler oppfører seg i det aktuelle rommet.

  Som utstiller gjelder det å utnytte den begrensede tiden man har til disposisjon på fredagen til å gjøre unna denne type eksperimentering, ikke minst når man skal demonstrere splitter nyutviklede produkter. Heldigvis er det en rimelig takknemlig jobb med en så lett integrerbar høyttaler som MONTANA Hadley.

  Som man skjønner, var plasseringen av MONTANA Hadley i dette rommet i alle fall ingen REN tilfeldighet!!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed