KAISER ACOUSTICS

Vi kan med dette kunngjøre at Bebop Hifi/ Rektangel AS blir norsk distributør av de tyske Kaiser Kawero høyttalerne. Kaiser er definitivt en av verdens ledende produsenter av høyttalere hvor det kun brukes de aller beste komponenter fra utvalgte leverandører.

Vi kan nevne Duelund CAST, Audio Technology elementer, RAAL ribbon tweeter, kabinetter i Panzerholz (ekstremt solide og tunge) etc etc. Ingen snarveier er tatt, alt er selvfølgelig laget på spec for Kaiser. Kaiser Acoustics driver også med akustikk og har således den know how som skal til.

Prisnivået er naturlig nok høyt for tyskprodusert ekstrem high end, men Kaiser er noe vi har hatt lyst på lenge. De som ønsker noe eksklusivt og høyverdig kan således avslutte jakten. Nei da, selvsagt finnes det andre utmerkede alternativer også. Men med Kaiser kan vi tilby de mest kresne musikkelskere noe som gir dem varig eierglede, både mht lyd og selve produktet.

Vi tar i første omgang inn "stativhøyttaleren" Chiara som vil bli innspilt, justert og så demonstrert i Asker nå i høst. Anlegget her består ellers av Mastersound Evolution 845 forsterker, Metrum Hex NOS Dac samt High Fidelity Cables i Ultimate serien.

Kaiser bruker selv Mastersound 845 forsterkere i sin utvikling så vi er sikre på å kunne presentere noe "høvelig" :). Priser og mer informasjon kommer etter hvert på våre nettsider www.bebophifi.com . Våre nettsider vil for øvrig snart bli presentert i ny drakt.


Mer informasjon om Kaiser finner du også i linken under:
KAISER acoustics. High definition acoustic products. Kawero

Og pr modell:
http://www.kaiser-acoustics.com/en/speakers/classic/kawero-classic.pdf

http://www.kaiser-acoustics.com/en/speakers/vivace/kawero-vivace.pdf

http://www.kaiser-acoustics.com/en/speakers/chiara/prosp_chiara_4_13.pdf

Når Chiara er klar for demo sier vi ifra om det her og på egne nettsider.
 

Vedlegg

Sist redigert:

Kommentarer

Powerpoint

Hi-Fi freak
Ble medlem
23.04.2003
Innlegg
7.407
Antall liker
12.893
At KAISER Kaewo spiller musikk kan jeg underskrive på med mine ører :rolleyes: For 3 år siden kjørte de demo oppsett under Munchen High-End sammen med bulgarske Thrax forsterkeri (300B) på sin størtse modell. Det låt himmelsk forførende, og for et håndverk. Men til en liten million for hele oppsettet skulle det bare mangle. Rålekkert på alle måter.
 

Bebophifi12

Bransjeaktør
Ble medlem
01.05.2012
Innlegg
377
Antall liker
70
Sted
Asker
Torget vurderinger
1
Takk for det, hørte det samme oppsettet og også i 2013. Som igjen inspirerte til å bli importør. Og helt enig, prislappene på Kaiser tilsier den aller høyeste kvalitet på lyd, håndverk, teknologien og delene som brukes. Det vil komme mer info om Kaiser og det som ligger i dette på våre nye og forbedrede nettsider. Det tar f. eks en uke bare å lakkere kabinettene, blant mye annet... Vi synes det er stor stas å ha noe slikt i sortimentet og på demo ikke minst!

Vi undersøkte mht Thrax. Dette ble av Kaiser (naturlig nok) anbefalt som en god match, men prisene er svært, svært høye. Og, de har heller ikke svart på mine henvendelser. Vi har et par andre gode alternativer som vi skal undersøke. Men, Kaiser benytter også Mastersound i sin utvikling og til demo. De har som kjent vi og de skal brukes sammen med Kaiser Kawero Chiara hos oss.

Mer informasjon mht demo etc kommer etter hvert.

Mvh
JP
 

Informasjon om bruker

Bebophifi12
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
70
Link til alle artikler
84
Bebophifi12 sine annonser
Bransjenyheter
Kaiser Kawero Classic - CES 2016

Kaiser Kawero Classic - CES 2016

  • 4
Det ble brukt en spesialutgave på messen av Kaisers toppmodell, mer informasjon finner du her hvis det er av interesse. " Kaiser Acoustic’s Kawero! Classic loudspeaker is exceptional inside and...
Fortsett
Bransjenyheter
KAISER KAWERO CLASSIC - NY VERSJON

KAISER KAWERO CLASSIC - NY VERSJON

  • 49
Kaisers toppmodell har blitt enda bedre. Nytt av året er en ny RAAL bånddiskant som er en videreutvikling av den allerede meget anerkjente diskantenheten. RAAL blir av mange regnes som verdens...
Fortsett
Bransjenyheter
ABSOLARE PASSION INTEGRATED I STEREO +

ABSOLARE PASSION INTEGRATED I STEREO +

  • 6
Sitat: " Dette er den beste integrerte forsterkeren vi har hørt. Til nå ". Kan sees og høres hos Bebop Hifi i Ålesund. bebophifi
Fortsett
Bransjenyheter
WRITERS CHOICE AWARD 2015 POSITIVE-FEEDBACK.COM

WRITERS CHOICE AWARD 2015 POSITIVE-FEEDBACK.COM

  • 88
Denne æren ble tildelt Specs nest dyreste integrerte forsterker RSA-M3 EX. Vil du høre "klasse D" gjort på en helt spesiell og ytterst musikalsk måte ta kontakt. Lydidealet til Spec er 300B...
Fortsett
Bransjenyheter
ABSOLARE OG KAISER CHIARA PÅ DEMO I ÅLESUND

ABSOLARE OG KAISER CHIARA PÅ DEMO I ÅLESUND

  • 0
Dette er produkter i den desiderte high end klassen. Vi har dem på demo i Ålesund og har premiere på denne kombinasjonen 10/12 kl 18-21, Amfi Moa Langelandsveien 25, Ålesund Stokkbygget vest. Demo...
Fortsett
Bransjenyheter
Solgt!

Solgt!

  • 3
Til en som skjønte sitt eget beste. Bedre lyd for 30.000,- finnes ikke :) Gratulerer!
Fortsett
Topp Bunn