Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne artikkelen
 1. KAISER ACOUSTICS

  4 Kommentarer Av Bebophifi12 - 11.08.2014 00:28
  Vi kan med dette kunngjøre at Bebop Hifi/ Rektangel AS blir norsk distributør av de tyske Kaiser Kawero høyttalerne. Kaiser er definitivt en av verdens ledende produsenter av høyttalere hvor det kun brukes de aller beste komponenter fra utvalgte leverandører.

  Vi kan nevne Duelund CAST, Audio Technology elementer, RAAL ribbon tweeter, kabinetter i Panzerholz (ekstremt solide og tunge) etc etc. Ingen snarveier er tatt, alt er selvfølgelig laget på spec for Kaiser. Kaiser Acoustics driver også med akustikk og har således den know how som skal til.

  Prisnivået er naturlig nok høyt for tyskprodusert ekstrem high end, men Kaiser er noe vi har hatt lyst på lenge. De som ønsker noe eksklusivt og høyverdig kan således avslutte jakten. Nei da, selvsagt finnes det andre utmerkede alternativer også. Men med Kaiser kan vi tilby de mest kresne musikkelskere noe som gir dem varig eierglede, både mht lyd og selve produktet.

  Vi tar i første omgang inn "stativhøyttaleren" Chiara som vil bli innspilt, justert og så demonstrert i Asker nå i høst. Anlegget her består ellers av Mastersound Evolution 845 forsterker, Metrum Hex NOS Dac samt High Fidelity Cables i Ultimate serien.

  Kaiser bruker selv Mastersound 845 forsterkere i sin utvikling så vi er sikre på å kunne presentere noe "høvelig" . Priser og mer informasjon kommer etter hvert på våre nettsider www.bebophifi.com . Våre nettsider vil for øvrig snart bli presentert i ny drakt.


  Mer informasjon om Kaiser finner du også i linken under:
  KAISER acoustics. High definition acoustic products. Kawero

  Og pr modell:
  http://www.kaiser-acoustics.com/en/s...ro-classic.pdf

  http://www.kaiser-acoustics.com/en/s...ero-vivace.pdf

  http://www.kaiser-acoustics.com/en/s...hiara_4_13.pdf

  Når Chiara er klar for demo sier vi ifra om det her og på egne nettsider.
  Vedlagte bilder       
  Siste redigert av Bebophifi12; 11.08.2014 kl. 10:48.

 2. Antall kommentarer 4

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjemedlem Perfect sense's Avatar
  Ble medlem
  May 2010
  Sted
  Stockholm / Sverige
  Innlegg
  267
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  8
  Spännande! Fantastiska högtalare (som även kommer till Sverige snart...

 4. #3
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Asker
  Innlegg
  378
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ser man det .

  Mvh
  JP

 5. #4
  Hifi Freak Powerpoint's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Innlegg
  4,956
  Tagget i
  7 Innlegg
  At KAISER Kaewo spiller musikk kan jeg underskrive på med mine ører For 3 år siden kjørte de demo oppsett under Munchen High-End sammen med bulgarske Thrax forsterkeri (300B) på sin størtse modell. Det låt himmelsk forførende, og for et håndverk. Men til en liten million for hele oppsettet skulle det bare mangle. Rålekkert på alle måter.

 6. #5
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Asker
  Innlegg
  378
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for det, hørte det samme oppsettet og også i 2013. Som igjen inspirerte til å bli importør. Og helt enig, prislappene på Kaiser tilsier den aller høyeste kvalitet på lyd, håndverk, teknologien og delene som brukes. Det vil komme mer info om Kaiser og det som ligger i dette på våre nye og forbedrede nettsider. Det tar f. eks en uke bare å lakkere kabinettene, blant mye annet... Vi synes det er stor stas å ha noe slikt i sortimentet og på demo ikke minst!

  Vi undersøkte mht Thrax. Dette ble av Kaiser (naturlig nok) anbefalt som en god match, men prisene er svært, svært høye. Og, de har heller ikke svart på mine henvendelser. Vi har et par andre gode alternativer som vi skal undersøke. Men, Kaiser benytter også Mastersound i sin utvikling og til demo. De har som kjent vi og de skal brukes sammen med Kaiser Kawero Chiara hos oss.

  Mer informasjon mht demo etc kommer etter hvert.

  Mvh
  JP

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed