Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. SOMMER OG HØSTSALG PÅ MERLIN HOS BEBOP HIFI

  0 Kommentarer Av Bebophifi12 - 25.07.2014 21:04
  Merlin i USA har kampanjepriser og vi følger opp. Vi kan på samtlige modeller fra Merlin tilby 30 % rabatt frem til 01.10.2014.

  Merlin er legendariske høyttalere produsert for hånd i ca. 30 år av Bobby Palkovitch. De produserer kun to modeller, VSM og den lille TSM. Høyttalerne er forfinet og raffinert gjennom alle år og hver stein er snudd i jakten på å lage den best mulige høyttaler. De er på alle måter ekstreme og de siste Black Magic Edition er de beste som noen gang er produsert.

  Alle detaljer teller som intern kabling ( Cardas Clear), Duelund-komponenter, spesielle Caps, loddetinn, Cardas terminaler og svært robuste og resonansfrie kabinetter i Pan fiber. Selve elementene er plukket fra den aller øverste hylle fra blant annet Dynaudio, Scanspeak og lages på spec.

  Høyttalerne er lettdrevne med en jevn impedans på minimum 6 Ohm. Vi demonstrerer og bruker dem med Mastersound rørforsterkere, en utmerket match. De spiller ekstremt åpent, musikalsk og gir en unik innsikt.

  En Merlin gir eieren varig eierglede og ekstrem kvalitet i alle deler av konstruksjonen. En Merlin kan fort bli din siste høyttaler. Ta kontakt for demo og tilbud på jp@bebophifi.com. Du kan høre den siste VSM MXM Black Magic Edition i Asker.

  Velkommen til BebopHifi.com
  Merlin Music Systems Opening Page
  Vedlagte bilder    

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed