Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. MAGNAT høyttalere KAMPANJE

  1 Kommentarer Av kapellmester - 21.07.2014 14:23
  MAGNAT

  Magnat er en av tysklands store høyttalerprodusenter som er godt kjent over det meste av europa for sin fortreffelig lyd og nydelige design. Her i norge er Magnat å anse som en meget intressant underdog. At magnat ikke er utbredt i Norge er egentlig litt trist fordi flere av deres modeller fortjener en nærmere inspeksjon. Byggekvaliteten og dersignet er på absolutt toppnivå. Lydmessig er flere av Magant sine modeller klasseledende.
  Da jeg, for evig lenge siden, ble kjent med den typisk tyske lyden var den på det positive gjennomgående mer nøytral og frekvenslineær enn mange andre stilgrupper innen lyd. På det negative var den gjerne litt hard, klinisk og ofte metallisk grunnet metalldiskanter osv.
  Flere tyske høyttalerprodusenter i dag har ivaretatt frekvenslineæritet og nøytralitet samtidig som de fleste tyskere har blitt mer opptatt av skjønnheten i musikken. Italienske høyttalere har nå lenge vært populære i Tyskland og har sikkert vært med på å myke opp tyske produsenter. Magnat er et skoleeksempel på denne utviklingen. De modellene vi har valgt ut for salg utpreger seg med naturtro og nøytral lyd. Glatt og ørevennlig uten metallsmak. Det låter bare meget flott og overbevisende. Spesifikasjonene er gode og ærlige.  Her er noen Magant modeller som vi har kampanje på.  Magnat Quantum 805. designskjønn gulvhøyttaler i sort pianolakk. (tilbudet gjelder kun sort pianolakk finish og så lenge beholdningen rekker)

  TESTVINNER !!!

  Testbericht über Lautsprecher in AUDIO 5/2012

  Veil. 16'000kr KAMPANJETILBUD: 12'500kr
  (Pris tyskland: 1600 euro inkl 19% tysk mva - dvs flere importører hadde satt prislappen på veil 20K)

  Navn:   quantum 805.jpg
Visninger: 1518
Størrelse: 22.7 Kb

  Magnat Quantum 1003. Rålekker stativhøyttaler med skikkelig bass. Sjokkerende dyp bass faktisk. Min nye favoritt stativhøyttaler til under 20'000kr. For meg er denne oppsiktsvekkende bassen bare en hyggelig bonus. Det som gjør den til min favoritt er naturligheten den presenterer intrumenter og stemmer med. Det at 1003 har dyp og rik bass gjør den bare enda mer allsidig. På tross av størrelsen vil den imponere på party. Leveres i sort/mørk mahogany eller hvit/valnøtt så langt beholdningen rekker.

  TESTVINNER !!!!

  Test Magnat Quantum 1003 Kompaktlautsprecher


  Veil 12'000kr KAMPANJETILBUD: 8'900kr
  (Pris Tyskland: 1400euro inkl 19% tysk mva - dvs. flere importører hadde satt veil pris på typisk 16k)

  Navn:   quantum 1003.jpg
Visninger: 1694
Størrelse: 27.9 Kb


  Magnat Music Sytem


  Vi har også tatt inn noen prøver på Magnat elektronikk som selges ut til meget hyggelige priser. Komplett magant stereoanlegg med FM radio av høy hifi kvalitet(vi selger DAB konvertere når det trengs slik at denne tuneren kan brukes i all fremtid- en slik konverter koster fra ca 500kr og oppover-siden FM båndet varer litt til og leverer langt bedre lyd enn DAB anbefaler vi likevel å benytte dette til det siste), dedikert cd spiller og hybrid rør/transistor forsterker med "sweet sound". Dette systemet ser skikkelig bra ut og spiller overraskende musikalsk. Spesielt bra til akustisk musikk synes jeg.

  veil. 9'000kr Kampanjetilbud: 5'900kr. (prisene er for et komplett system så lenge beholdningen rekker)


  Navn:   Magnat_MusicSystem-400_Gruppenbild2.jpg
Visninger: 1471
Størrelse: 63.3 Kb


  SELAND audio - Hjem


  Butikk og fjernhandel i og fra Kristiansand sentrum.
  tlf. 92065774

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast Hemispheres's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2011
  Sted
  Lund, Krs
  Innlegg
  1,070
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  trond@selandaudio.com
  er det samme trond som doxatrond?

  Seland Agenturer

  Vi har lang erfaring med import og distribusjon. Pr. i dag er Seland Audio norsk distributør for følgende merker:
  Listen kommer snarlig.

  ?

  Forhandlere i det ganske land kan ta kontakt for informasjon om forhandlerstatus.


  Forhandlerliste:
  ?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed