Theta Digital, et av de mest innovative og kompromissløse selskapene innen high-end hifi og surround elektronikk, lanserer Prometheus monoblokker.

Prometheus representerer et teknologiskifte og kvantesprang innen forsterkerteknologi. Prometheus benytter effektiv klasse D teknologi, men vel og merke i ny, og suverent bedre variant enn tidligere. Klasse D har utvilsomt mange fordeler, men har til nå hatt utfordringer i at man har måttet implementere et filter på utgangen for å motvirke uheldig støy fra frekvensen i svitsj-mode strømforsyningen. Problemet med dette har vært at filteret har hatt innvirkning på høyttalerlasten, noe som har vært uheldig for sluttresultatet rent lydmessig. Mange har derfor syntes at klasse D forsterkere har vært lite musikalske, med for hard og pågående lydsignatur.

I Prometheus har Theta løst dette ved å benytte ny revolusjonerende teknologi i form av Hypex sine NC-200 moduler. Her er ovennevnte problem ikke lenger tilstede, og i stedet sitter man igjen med en meget nøytral forsterker som leverer ren og skjær musikkglede!

Prometheus monoblokk leverer opp til 1 000 watt kontinuerlig i en 2-ohms last, 250 watt i 8 ohm og 500 watt i 4 ohm. Forøvrig er støynivået eksepsjonelt lavt.

Som for øvrige produkter fra Theta Digital kan også Prometheus leveres i både sort og sølv alu finish. Prometheus leveres som standard med doble Cardas høyttalerterminaler som muliggjør å benytte dobbelt sett høyttalerkabler (bi-wiring).

Prometheus er tilgjengelig fra slutten av januar. Veil utsalgspris i NOK er 49.995,-/stk.

Produsentlink - Theta Digital »

Link - Intrepid AV »
(
Intrepid AV AS er offisiell distributør av Theta Digital i Norge og Sverige)

Navn:      Prometheus_lifestyle1.jpg
Visninger: 811
Størrelse: 49.7 Kb