Theta Digital introduserer Casablanca IV prosessor

Theta Digital, et av de mest innovative og kompromissløse selskapene innen high-end hifi og surround elektronikk, lanserer Casablanca IV.

I en årrekke har Theta Casablanca vært ansett som det ultimate produkt når det gjelder å kombinere high-end audio for både hifi og surround. Casablanca er ikke bare kjent for å være den fremste surround prosessoren i markedet, men varter også opp med ekstreme kvaliteter innen to-kanals stereo og attraherer selv den mest iherdige hifi-entusiast.

Forløperen til den nye versjonen, Casablanca III HD, regnes allerede av mange for å være "the best there is". Med lanseringen av Casablanca IV bekrefter Theta Digital deres posisjon av å ligge helt i forkant av den teknologiske utviklingen og øker samtidig forspranget til konkurrentene.

"Future proof"
I Casablanca IV introduseres et nytt, kraftig hovedkort, redesignet fra bunnen av. Dette kortet, PR-3, har vesentlig større prosesseringskraft enn tidligere versjoner. Det er også konstruert for å takle morgendagens krav til høy båndbredde og er definitivt en av hovedbidragsyterne til den hevede lydkvaliteten som Casablanca IV byr på. Kortet har innebygd funksjonalitet og kapasitet til å kunne håndtere nye kilder og audio formater langt inn i fremtiden.

Jitter Jail II
Ny Jitter Jail II teknologi bidrar til å redusere digitalt støy til et minimumsnivå.

Dirac Live
En svært spennende nyhet er Dirac Live digitalt romkorreksjons- og optimaliseringsprogram for Casablanca IV. Dirac Live regnes for å være "state-of-the-art" innen romkorreksjon og byr på fantastiske muligheter til å tilpasse og optimalisere lyden til rommets akustiske egenskaper.

Unikt oppgraderingsprogram
Alle tidligere versjoner av Casablanca kan oppgraderes til versjon IV. Det gjelder til og med for versjon I som ble lansert så langt tilbake som i 1995!

Tilgjengelig nå!
Theta Casablanca Versjon IV er tilgjengelig nå og eksisterende eiere av Casablanca kan bestille oppgradering av sitt produkt til versjon IV.

Som for øvrige produkter fra Theta Digital kan også Casablanca IV leveres i både sort og sølv alu finish. Casablanca har støtte for opp til 12 kanaler og kan også benyttes i kombinasjon med Theta Generation VIII ekstern to-kanals DAC/preamp.

Produsentlink - Theta Digital »

Link - Intrepid AV » (
Intrepid AV AS er offisiell distributør av Theta Digital i Norge og Sverige)

Casablanca IV Black Front.jpg Casablanca IV Rear View.jpg
 
Sist redigert:

Kommentarer

Informasjon om bruker

Gjest
Medlem siden
Antall liker
0
Link til alle artikler
103
sine annonser
Bransjenyheter
Makeløse Hana | LydKonsept.no

Makeløse Hana | LydKonsept.no

  • 0
Hana sine utmerkede pickuper kjøper du hos LydKonsept.no. Utvalgte modeller er nå på knallkampanje!
Fortsett
Bransjenyheter
HiFiHub lanserer Vårhub 13.-14. April - HOLD AV DATOEN!

HiFiHub lanserer Vårhub 13.-14. April - HOLD AV DATOEN!

  • 0
Vårhub går av staben hos HiFiHub Lørdag 13 og Søndag 14. April i år. Vi får gjester fra USA, England, Sverige for nevne noen. Som vanlig blir det flere godbiter under messa. Mer info om hvem som...
Fortsett
Audiophile.no
Bowers & Wilkins løfter 700 S3 til Signaturehøyder

Bowers & Wilkins løfter 700 S3 til Signaturehøyder

  • 0
I dag har Bowers & Wilkins lansert 3 Signature-modeller i 700 S3-serien. Det dreier seg om de to toppmodellene i henholdsvis stativ og gulvstående utførelse. Og i tillegg har de for første gang i...
Fortsett
Bransjenyheter
Mange nye varer i vår bruktavdeling!

Mange nye varer i vår bruktavdeling!

  • 4
Brukt hi-fi er et godt alternativ. Vi har et stort og variert utvalg i vår bruktavdeling. Her kan du gjøre virkelig gode kjøp! Vi får stadig inn både nyere og litt eldre utstyr...
Fortsett
Bransjenyheter
NEAT Mystique Classic test i The Ear

NEAT Mystique Classic test i The Ear

  • 0
Link til test av Neat Mystique Classic : Neat Nails Mystique Classic | The Ear (the-ear.net) Neat Acoustics MYSTIQUE Classic veil. Pris 37000 kr. NÅ kun 30 000 kr. www.NordicSoundDesign.no...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet! Audia Flight FLS8 Mono Power Amplifier

Nyhet! Audia Flight FLS8 Mono Power Amplifier

  • 0
Audia Flight har utvidet sin kritikerroste FLS serie med mono blokker :)(y) The Audia Flight FLS8 Mono Power Amplifier represents our latest mono power amplifier, featuring exceptional...
Fortsett
Topp Bunn