Navn:   naitsnewall.jpg
Visninger: 455
Størrelse: 23.4 Kb
Høstens Naimevent i Oslo går av stabelen hos Kontrapunkt Vibesgate 12 torsdag 21. November kl. 16.00-19.00!

Vi kommer og demonstrerer alle de nye integrerte forsterkerne til Naim. Med en steg for steg introduksjon får du oppleve hvilke muskler og “bang for the buck” 40-års jubilanten spanderer for å feire seg selv med brask og bram!

Vi serverer enkle forfriskninger uten kjøpepress og lover god stemning og fet musikk! Drømmen om et Naimsystem er gratis og det koster mindre å realisere den enn en skulle tro, bare se her…Nait 5si - 10.000,- veil.

Nait 5i var en av de aller beste forsterkerne på markedet i sin prisklasse skal vi tro både oss selv og fagpressen der ute. Med røtter tilbake til den originale Naim Nait, får arvtakeren Nait 5si større trafo og enda mer strøm å rutte med. 2x60 Naim watt (per kanal, 8 ohm) er ikke til å spøke med, vi snakker nok om godt over 500 watt peak i 1ohm her. Hodetelefonforsterker med kvarttoms plugg er også inkludert. Selvfølgelig produsert i England, God save The Queen også videre!

Nait XS 2 - 16.750,- veil.

Nait XS har blitt en klassiker siden introduksjonen, en freidig råtass med silkemyk topp, kontant rytmikk, kjellerdyp og stram bass. Nait XS 2 er enda bedre. Med enda rausere trafo gir den nå 2x70 watt per kanal. Som tidligere versjoner har den selvfølgelig oppgraderingsmulighet med ekstern PSU, mulighet for styring via nettverksspiller og en ny heftig klasse A hodetelefonforsterker med kvart toms plugg.

Supernait 2 - 28.500,- veil.

I en tid der konkurrentene hiver heftige DAC`er inn i sine beste integrerte forsterkere gjør Naim det stikk motsatte. Naim fjerner DAC`en og hiver i stedet en raffinert DR powersupply til pre-amp delen noe som gir en stor forbedring av forforsterkeren. Nye individuelt mekanisk avkoblede chassiskontakter hentet fra de dyrere pre-ampene øker ytelsen i pre-ampdelen ytterligere. Strømswitchingsteknologien er hentet fra NAC552! Dette er et 100% analogt produkt for 100% analog ytelse! Supernait 2 kommer med ny kraftig klasse A hodetelefonforsterker med kvarttoms plugg, enda større transformator gir mer strøm og enda mer musikk for pengene.

(NB! Savner du derimot en innebygget DAC og vil ha High-End lyd fra én boks med DAC og nettverksspiller integrert så kan du prøve den suverene Unitiserien og for eksempel SuperUniti til Naim som nå også tilbyr multiromsfunksjonalitet sammen med hverandre eler nettverksspillere fra Naim!)

Navn:   nait allonontop.jpg
Visninger: 431
Størrelse: 33.0 Kb

Unitiqute 2 - 12.000,- veil.

Naim har også nylig lansert UnitiQute 2 og partymode på alle sine enheter med nettverksspiller. Dette gjør plutselig Naim til et multiromalternativ også med de separate Hi-Fi komponentene sine når man har en Naim nettverksspiller i racket.
UnitiQute 2 er en forbedret versjon av den prisbelønnede UnitiQute og har allerede rukket og bli best i test i en gruppetest «Lyd og Bilde». Her får du en solid Naim integrert forsterker, DAC, 32/192 Nettverksspiller, DAB/FM, USB minnepenn og iOS avspilling, alt-i-ett - alt i en og samme boks. Det hele kontrolleres selvfølgelig av den glimrende appen N-Stream som nå også kan velge en masterstreamer for syncing av de forskjellige sonene. Unitiqute 2 koster 12.000, dette er en betraktelig lavere pris enn hva forgjengeren kostet i fjor høst, da på 15.900,- kroner.

Navn:   naimuq2.jpg
Visninger: 399
Størrelse: 402.3 KbNavn:   Naim-Unitiqute-2.jpg
Visninger: 370
Størrelse: 52.9 Kb

Vel møtt!

Vennlig hilsen

Ljudtema og Kontrapunkt