BG Radia lanserer FS-880 flaggskip høyttaler

FS-880_lifestyle.jpg


Nyhet! BG Radia FS-880 ultra high-end og statement høyttaler

Er du på jakt etter skjellsettende og grensesprengende lydopplevelser med storslagen dynamikk og «live» konsertfølelse hjemme i din egen stue? Med BG Radias nye flaggskip modell FS-880 kommer du så tett på virkeligheten som det i hele tatt er mulig.

BG Radia FS-880 er en dipol båndplanar-høyttaler i ekstrem-klassen. Enten det er til musikk, konsert eller film varter FS-880 opp med lyd i referanseklasse og som er sterkt vanedannende! FS-880 har hele 22 båndelementer per høyttaler, 6 for mellomtone og 16 for diskant. I tillegg har hver høyttaler i alt fire 8″ basselementer og det følger med spesialtilpasset forsterker på 1200 watt til hver av basskanalene. Vi kan love at totalopplevelsen byr på noe helt spesielt!


Om BG Radia og deres båndplanar linkekilde høyttalerteknologi:


BG Radia har for det meste vært kjent som OEM leverandør, bl.a. underleverandør til Martin Logan og Genesis, men også for sitt rikholdige utvalg av high end in-wall høyttaler. BG Radia har forfinet og perferksjonert teknologien kontinuerlig siden oppstarten i 1994, og det er derfor meget spennende når de nå har lansert flere egne gulvstående modeller og også FS-880 flaggskip modell.

Fordelene med denne type høyttalerkonstruksjon er mange. De er plasseringsvennlige. Med disse høyttalerne unngås i stor grad uønskede refleksjoner fra rommet. Resultatet er et homogent, men samtidig stort og luftig lydbilde. I tillegg ser de meget bra ut og representerer tidløs eleganse.

BG Radia FS-880 leveres som standard i sort eller hvit høyglans finish, men andre farger kan også leveres på spesialbestilling.

Veil. utsalgspris for BG Radia FS-880 er NOK 299 990,-.

www.bgcorp.com

www.intrepid-av.no

 
Sist redigert:

Kommentarer

Z

Zomby_Woof

Gjest
Jepp! Skjellsettende.

Fint med damer forresten, men jeg kjenner at jeg blir litt irritert over amerikanere som ikke greier å selge noe som helst uten å gi oss en på kjøpet. Det blir rett og slett for mange av dem, boden er full.
 
Sist redigert av en moderator:
I

Intrepid-AV

Gjest
Rettet, ellers er enest poenget med dama på bildet slik jeg ser det at man får litt begrep om størrelsen. Kunne jo vært en mann også, men ikke like vanlig...
 

hifiguru

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.07.2002
Innlegg
5.715
Antall liker
1.259
Sted
Porsgrunn
Torget vurderinger
1
Tøft, er dama 150cm? Eller, hvor høy er høyttaleren?
 

LMC

Æresmedlem
Ble medlem
03.08.2006
Innlegg
24.903
Antall liker
13.164
Sted
Drøbak
Torget vurderinger
45
minst informative nettside jeg har sett på lenge
ikke noe om frekvensområde, følsomhet eller noe teknisk overhodet??
mvh
Leif
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Mnjahh. Disse damene er overalt i markedsføring av amerikansk hifi, ikke begrenset til høyttalere. De dukker opp i alle produktkategorier, også kabler. En ting er at det er en smule smakløst, en annen er at det bidrar til å begrense audiofilien til 'grisegubbedemografien'.

Ellers er nok dama lita. Mener jeg så noe om 211 eller deromkring (høyttaleren altså).

Regner med at websidene er under konstruksjon. Jeg har da funnet brukbart med tekniske beskrivelser på sidene til BG før.
 
S

Syncrolux

Gjest
Er den typiske kundegruppa spesielt opptatt av specs da mon tro? Eller sier specs noe som helst om lydkvaliteten...?
En pen dame sier heller ikke som mye om hverken det ene eller andre, men for min del gjør det reklamen mer interessant å se på... dvs jeg faller i kategorien "grisegubbe". Hehe.
 

comstedt

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
15.10.2010
Innlegg
184
Antall liker
18
Sted
Oslo
Torget vurderinger
4
Jeg hørte Bg radia fs-520 i begynnelsen av året og jeg må si at det var riktigt bra høytalare. Nå var det subb ved siden av dem så hvordan di rekker til på dypet alene eller ikke får noen an fortelle. Jeg var hos avmax for at få demat projektor og lerret, så det var det jeg konsentrerte meg på, men høytalarna var klart mye bedre en vad jeg hade trodd og det var vanskelig at ikke bli imponert.
520 var vel rett så høye 180 tenker jeg men di tokk ellers rimlig liten plass.

Jeg har veldig vanskeligt for at tru att ikke 880 er riktigt bra. 520 spiller hvertfall veldig naturtro og tydligt både på lav og høy volym.

Jeg vil tru at 880 er ca 210høy da jeg leste noe om 7foot et eller ant sted.
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Det begynner å bli noen år siden, men jeg hørte en BG-høyttaler den gangen Eltek hadde dem. Definitivt en del virkelig gode kvaliteter på de sakene. Det ser ut som en real stabel Neo3 eller lignende, en tilsvarende stabel av en mellomtone i helt nytt fomat i forhold til de jeg har sett før. Bassen ser først og fremst liten ut. Skulle gjerne hørt en variant som går ned til gulvet med båndelementene, og heller en stabel på 5 15-tommere i dipol ved siden av. Da!!

;)
 

M1

Overivrig entusiast
Ble medlem
17.02.2009
Innlegg
627
Antall liker
340
Sted
Bærum
Torget vurderinger
2
Hei, ser ut hjemmesiden er ny også:)
Benytter BG ht i mitt oppsett og må si meg meget godt fornøyd, syntes hoved ht spiller meget oppløst og detaljet og BG sub for den kjellerdype bassen.
Pent blir det også når alt er inwall:)
Du kan komme en tur til meg Zomby_Woof så kan du få høre båndelementer som går ned til gulvet.
Mvh
M1
 

Informasjon om bruker

Gjest
Medlem siden
Antall liker
0
Link til alle artikler
103
sine annonser
Bransjenyheter
Makeløse Hana | LydKonsept.no

Makeløse Hana | LydKonsept.no

  • 0
Hana sine utmerkede pickuper kjøper du hos LydKonsept.no. Utvalgte modeller er nå på knallkampanje!
Fortsett
Bransjenyheter
HiFiHub lanserer Vårhub 13.-14. April - HOLD AV DATOEN!

HiFiHub lanserer Vårhub 13.-14. April - HOLD AV DATOEN!

  • 0
Vårhub går av staben hos HiFiHub Lørdag 13 og Søndag 14. April i år. Vi får gjester fra USA, England, Sverige for nevne noen. Som vanlig blir det flere godbiter under messa. Mer info om hvem som...
Fortsett
Audiophile.no
Bowers & Wilkins løfter 700 S3 til Signaturehøyder

Bowers & Wilkins løfter 700 S3 til Signaturehøyder

  • 0
I dag har Bowers & Wilkins lansert 3 Signature-modeller i 700 S3-serien. Det dreier seg om de to toppmodellene i henholdsvis stativ og gulvstående utførelse. Og i tillegg har de for første gang i...
Fortsett
Bransjenyheter
Mange nye varer i vår bruktavdeling!

Mange nye varer i vår bruktavdeling!

  • 4
Brukt hi-fi er et godt alternativ. Vi har et stort og variert utvalg i vår bruktavdeling. Her kan du gjøre virkelig gode kjøp! Vi får stadig inn både nyere og litt eldre utstyr...
Fortsett
Bransjenyheter
NEAT Mystique Classic test i The Ear

NEAT Mystique Classic test i The Ear

  • 0
Link til test av Neat Mystique Classic : Neat Nails Mystique Classic | The Ear (the-ear.net) Neat Acoustics MYSTIQUE Classic veil. Pris 37000 kr. NÅ kun 30 000 kr. www.NordicSoundDesign.no...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet! Audia Flight FLS8 Mono Power Amplifier

Nyhet! Audia Flight FLS8 Mono Power Amplifier

  • 0
Audia Flight har utvidet sin kritikerroste FLS serie med mono blokker :)(y) The Audia Flight FLS8 Mono Power Amplifier represents our latest mono power amplifier, featuring exceptional...
Fortsett
Topp Bunn