Focus Audio

vassagohifi

Bransjeaktør
Ble medlem
10.06.2003
Innlegg
73
Antall liker
10
Sted
odense
VassagoHiFi får nu endnu et mærke i stald. Denne gang er der tale om højttalere fra Focus Audio. Helt præcist er der tale om FS888 fra Signature serien og flagskibs-modellerne Master 2, Master 2,5 og Master 3.

Signature serien er basseret på ScanSpeaks velkendte 9900 Revelator diskant, dog i en modificeret udgave. Mellemtone/bas enhederne er modificerede udgaver af tyske Etons 7” basenheder. Focus Audio har designet og testet et nye phase plug til denne enhed, som eftersigende skulle have høje effektivitet og bedre baskontrol end Focus Audios tidligere model FS-88.


Master Serien er den nye reference serie fra Focus Audio. Den er bygget på erfaringer fra Multi-Channel og Signature serien og er således en kulmination på ti års arbejde og forskning med udvikling og design af højttalere. Enhederne er modificeret efter krav fra Focus Audio, delefilteret er patentbeskyttet og består af litz kobber spoler, lynhurtige metalfilms kondensatorer udført i bl.a. teflon. Der er brugt kortest mulig signalvej i konstruktionen med sølvkabler og rhodium terminaler, for at opnå bedst mulige akustiske resultater overalt i konstruktionen.




For mere info og priser kontant da .
VassagoHifi.com
Klostervej 23K
5000 Odense C
Tlf: 66 14 14 27
Web: www.vassagohifi.com
 
Topp Bunn