Tweaks bruker stort sett alle "audiofile" i en eller annen form. Noen er svært dyre, vi satser på de rimelige keramiske produktene fra C-A Electronic. Tweaks og annet tilbehør som Ipad/ Tablet stativ, hodetelefonstativ etc.

C-A produserer alt selv med en spesiell keramisk formel. De er glatte utenpå og har en ujevn struktur innvendig. Hovedbudskapet er demping av resonanser og derigjennom klarere og bedre lyd.

C-A lager Cones, kabelløftere, dempeplater, Tablet- og hodetelefonstativer, Clamp for platespillere, Speaker Puck for bruk under høyttalere o.s.v.

Et tweak er ingen vidunderkur og "løsning" på alle problemer. Men det kan ofte bidra positivt gjennom å gi anlegget optimale arbeidsbetingelser. Vi har fått gode resultater med C-A produkter i våre anlegg, derfor satser vi også på dem.

Men husk:
Det er ingen garanti for at disse produktene vil gi bedre lyd i alle anlegg. Og slik er det med alle tweaks. Fordelen med produktene fra C-A er at de ikke koster en formue. Alle anlegg er forskjellige og effekten av ulike tweaks likeså, altså umulig å forutsi. Når det er sagt, å dempe uønskede vibrasjoner blir aldri helt feil.

Se vår pris-side for mer informasjon. Vi vil til enhver tid ha en del på lager, men for bestillingsvarer tar det 10-12 dager.

Velkommen til BebopHifi.com

For mer info, sjekk linken under.

http://www.ca-electronics.com/


Navn:   cones.png
Visninger: 461
Størrelse: 22.6 KbNavn:   base.jpg
Visninger: 457
Størrelse: 3.9 KbNavn:   tablet.png
Visninger: 466
Størrelse: 18.8 KbNavn:   puck.png
Visninger: 453
Størrelse: 11.9 KbNavn:   elevator.jpg
Visninger: 456
Størrelse: 4.3 KbNavn:   head.jpg
Visninger: 457
Størrelse: 5.0 KbNavn:   cones1.jpg
Visninger: 472
Størrelse: 6.0 Kb