Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Intrepid AV ny eksklusiv distributør av Theta Digital i Norge og Sverige

  0 Kommentarer Av Intrepid-AV - 01.06.2013 10:32
  Intrepid AV er fra og med 1. juni 2013 valgt som ny eksklusiv distributør av hele sortimentet fra Theta Digital i både Norge og Sverige. I løpet av våren 2013 ble vi kontaktet av Theta Digital og forespurt om å overta som ny distributør av deres produktportefølje i disse landene. Vi fant denne henvendelsen svært interessant da vi har god kjennskap til Theta Digital og har fulgt selskapet tett gjennom en årrekke. Med tanke på de ekstreme kvalitetene som produktene fra Theta representerer og det faktum at selskapet også har flere svært spennende produkter på gang gjorde ikke interessen mindre.

  Entusiaster, presse og bransjeaktører over hele verden anser Theta Digital for å være et av de mest innovative og kompromissløse selskapene innen high-end hifi og hjemmekino elektronikk. Produktene passer meget godt inn sammen med Intrepid AV sin øvrige portefølje og vi ser virkelig frem til å representere disse fremragende produktene.

  Om Theta Digital:

  Theta Digital regnes av mange for å være verdens ledende produsenter av ultimate forsterkere, D/A konvertere og surround prosessorer. Selskapet har en lang og solid historie innen digital elektronikk og ble allerede på 90 tallet kjent for sine fantastiske D/A konvertere. Under slagordet "Digital Done Right" fikk produktene fra Theta raskt legendestatus i audiofile miljøer.

  Theta lanserte i 1995 verdens mest avanserte surround prosessor, Theta Casablanca. Noe av det unike med dette produktet er at selv om du tar en modell fra første produksjonsår, så kan den i 2013 oppgraderes til helt siste versjon med støtte for funksjoner som 3D/HDMI 1.4, de siste HD lydformatene osv. og med alle de utallige forbedringene Theta har foretatt med produktet oppigjennom årene. Med andre ord, har man kjøpt en Theta Casablanca for 18 år siden kan den fortsatt oppgraderes til å inneholde det aller siste innen teknologi og således fremstå som det som mange regner som den suverent beste prosessoren som finnes på markedet!

  -Vi spør, hvor mange andre produsenter kan skilte med dette? Her er Theta ganske enkelt enerådende, noe som naturligvis skyldes selskapets bevisste oppgraderingsfilosofi og deres enorme commitment til kontinuerlig produktuvikling og målsetning om å være helt i tet når det gjelder kompromissløs hjemmeelektronikk.

  Theta Digital sine produkter er fantastisk musikalske og deres produkter attraherer selv den mest iherdige 2-kanals hifi-entusiast likesom multikanal- eller hjemmekino-entusiasten. Produktsortimentet spenner over alt fra high-end 2-kanals DAC/forforsterker og ekstreme monoblokker til multikanals forsterkere, 3D Blu-ray spillere og surround prosessorer, alt i referanseklasse.

  Theta er også alene om å kunne tilby en kombinasjon av surroundprosessor og hvor man kan hekte på en eller flere separate 2-kanals D/A konvertere som slave for å løfte lydkvaliteten ytterligere. Om man ønsker det finnes det omtrent ikke begrensninger for hvilken lydkvalitet man kan oppgradere til i alle kanaler.

  Produsentlink – Theta Digital »


  Link - Intrepid AV »

  Navn:   Theta.png
Visninger: 640
Størrelse: 121.6 Kb

  Siste redigert av Intrepid-AV; 01.06.2013 kl. 11:07.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed