Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Ravnen er her med budskap om CD-formatets snarlige død...

  2 Kommentarer Av Gjallarhorn Audio - 20.02.2013 01:15  I tider hvor komprimert dynamisk rekkevidde preger CD-utgivelsene (p.g.a. den pågående "loudness" krigen), så er det på tide å slå et slag for vinyl som i de fleste tilfeller mastres annerledes enn CD.

  Vi har derfor tatt på oss den norske (og svenske) distribusjonen av platespillere og tonearmer fra det tyske feinschmecker firmaet TW-acustic - en platespillerprodusent i verdensklassen.

  TW-acustic har delvis fått navnet etter sin grunnlegger Thomas Woschnick (TW). Drevet av sin lidenskap for vinyl og sin søken etter perfeksjon, endte Woschnick opp med å designe sine egne produkter for avspilling av vinyl.

  Resultatet av flere tiår med anstrengelser har blitt konstruksjoner med finjustert mekanikk og optimalisert design. Hans rimeligste platespiller, Raven One, ble i 2009 kåret til "Årets platespiller" av The Absolute Sound.

  For de som ønsker å vite mere om TW-acustic og deres produkter, så kan vår artikkel om TW-acustic leses her.

  Veiledende priser i Norge er fastsatt på edruelig vis og er som følger (pr. 1. februar 2013):

  Raven One NOK 34 900,-
  Raven GT NOK 49 900,-
  Raven AC NOK 74 900,-
  Raven BN NOK 219 900,-

  Prisene over er uten tonearm siden dette er noe kunden som oftest ønsker å velge selv. Våre handlesider for TW-acustic finnes her.

  Under High-End messen i München 2009, lanserte omsider TW-acustic sin egen high-end tonearm. Denne ble lansert fordi TW ikke var helt fornøyd med tonearmene fra andre produsenter. Armen heter Raven 10.5 og koster NOK 29 900,-

  Kunder som bestiller innen våre demoenheter er klare for levering en gang i mars, og som da vil motta sin leveranse samtidig med at vi mottar vår, kan handle til introduksjonsrabatt (ta kontakt for mere info). I tillegg kan vi tilby rentefri nedbetaling over en periode på 3 måneder.


  Vennlig hilsen
  Alan/X3MHC
  Siste redigert av Gjallarhorn Audio; 20.02.2013 kl. 13:29.

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast terryboy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2003
  Innlegg
  945
  Tagget i
  0 Innlegg
  Flott å se at de sorte ravnene har landet hos importør/forhandler i furet værbitt. Lykke til med et agentur som jeg mener er meget godt og spennende i den store vinyljungelen!! Hvis jeg skulle trenge nye armbord til min lille Ravn1, trenger jeg jo nå ikke få dette via Danmark mer

 4. #3
  Bransjeaktør Gjallarhorn Audio's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Sted
  Trollkleiva, Heggedal
  Innlegg
  1,094
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  45
  Takk for hyggelige ord. Vi kommer naturligvis til å ta godt vare på eksisterende kunder av TW-acustic og kan love gode rabatter og norske garantivilkår.

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed