Ravnen er her med budskap om død over CD-formatet...

Gjallarhorn Audio

Bransjeaktør
Ble medlem
26.02.2010
Innlegg
1.653
Antall liker
1.625
Sted
Heggedal, Asker
Torget vurderinger
100
Ravnen er her med budskap om CD-formatets snarlige død...




I tider hvor komprimert dynamisk rekkevidde preger CD-utgivelsene (p.g.a. den pågående "loudness" krigen), så er det på tide å slå et slag for vinyl som i de fleste tilfeller mastres annerledes enn CD.

Vi har derfor tatt på oss den norske (og svenske) distribusjonen av platespillere og tonearmer fra det tyske feinschmecker firmaet TW-acustic - en platespillerprodusent i verdensklassen.

TW-acustic har delvis fått navnet etter sin grunnlegger Thomas Woschnick (TW). Drevet av sin lidenskap for vinyl og sin søken etter perfeksjon, endte Woschnick opp med å designe sine egne produkter for avspilling av vinyl.

Resultatet av flere tiår med anstrengelser har blitt konstruksjoner med finjustert mekanikk og optimalisert design. Hans rimeligste platespiller, Raven One, ble i 2009 kåret til "Årets platespiller" av The Absolute Sound.

For de som ønsker å vite mere om TW-acustic og deres produkter, så kan vår artikkel om TW-acustic leses her.

Veiledende priser i Norge er fastsatt på edruelig vis og er som følger (pr. 1. februar 2013):

Raven One NOK 34 900,-
Raven GT NOK 49 900,-
Raven AC NOK 74 900,-
Raven BN NOK 219 900,-

Prisene over er uten tonearm siden dette er noe kunden som oftest ønsker å velge selv. Våre handlesider for TW-acustic finnes her.

Under High-End messen i München 2009, lanserte omsider TW-acustic sin egen high-end tonearm. Denne ble lansert fordi TW ikke var helt fornøyd med tonearmene fra andre produsenter. Armen heter Raven 10.5 og koster NOK 29 900,-

Kunder som bestiller innen våre demoenheter er klare for levering en gang i mars, og som da vil motta sin leveranse samtidig med at vi mottar vår, kan handle til introduksjonsrabatt (ta kontakt for mere info). I tillegg kan vi tilby rentefri nedbetaling over en periode på 3 måneder.


Vennlig hilsen
Alan/X3MHC
 
Sist redigert:

terryboy

Hi-Fi freak
Ble medlem
24.06.2003
Innlegg
1.254
Antall liker
878
Torget vurderinger
1
Flott å se at de sorte ravnene har landet hos importør/forhandler i furet værbitt. Lykke til med et agentur som jeg mener er meget godt og spennende i den store vinyljungelen!! Hvis jeg skulle trenge nye armbord til min lille Ravn1, trenger jeg jo nå ikke få dette via Danmark mer :)
 

Gjallarhorn Audio

Bransjeaktør
Ble medlem
26.02.2010
Innlegg
1.653
Antall liker
1.625
Sted
Heggedal, Asker
Torget vurderinger
100
Takk for hyggelige ord. Vi kommer naturligvis til å ta godt vare på eksisterende kunder av TW-acustic og kan love gode rabatter og norske garantivilkår.
 
Topp Bunn