Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne artikkelen
 1. Kampanjetilbud: MONTANA EPS2.4, Electrocompaniet PD-1, EMS-1 og Vovox

  3 Kommentarer Av ABC - 13.11.2011 11:44
  HighEnd har nå gleden av å tilby en pris-/ytelsesbombe uten sidestykke:

  En komplett løsning med håndbygde, full-range, high-end-høyttalere, 2500 Watt forsterkereffekt, et finkalibrert romkorrigeringssystem, en perfekt matchende USB DAC med high-resolution signalkonvertering og volumregulering (som dermed også fungerer som "preamp"), en Digital Streamer for trådløs signaloverføring fra iMac eller PC, og på toppen dette sveitsiske Vovox-kabler for signaloverføring til høyttalerne. Vovox er "proffkabler" med moderat pris, men med forbløffende høy ytelse. Pakkeløsningen består av:

  MONTANA EPS2.4 - fullaktive high-end-høyttalere med innebygget 2500 W forsterkeri og romkorrigering: NOK 99.990
  Custom Premium Piano Laquer Finish: Velg akkurat den fargen som vil passe ditt interiør: NOK 3.500
  Electrocompaniet PD-1 - High-resolution USB DAC m/volumkontroll: NOK 9.995
  Electrocompaniet EMS-1 - USB Music Streamer: NOK 1.990
  Vovox signalkabler: Pris avhenger av type, lengde m.v. I pakkeløsningen leveres kabler som har vist seg å være "perfect match" i dette oppsettet.

  PAKKELØSNING 1: NOK 99.999 (som beskrevet ovenfor, alt inkludert).

  PAKKESLØSNING 2: NOK 98.999 (som over, men uten Electrocompaniet EMS-1).

  PAKKELØSNING 3: "If you can think it, we can build it!". Hva med f.eks. en fullaktiv MONTANA KAS2 Custom Active med firedoble 13" basser? Fantasien setter grensene, ikke MONTANA Loudspeakers. Pris på forespørsel.

  Seriøst musikkinteresserte kan nå selge unna eksisterende høyttalere, effektforsterkere, forforsterker, kabler, ev. CD-spillere og subwoofere (som vil være oveflødige) og gå for en pakkeløsning med MONTANA EPS2.4, og på den måten helt eller delvis finansiere et helt nytt lydanlegg i en helt annen lydmessig divisjon. MONTANA EPS2.4 vil naturligvis også være en helt suveren høyttaler å integrere i et hjemmekinooppsett. Storslagenheten og den bunnløse, men superdefinerte bassresponsen til MONTANA EPS2.4 og de enorme innebygde forsterkerkreftene, vil selvsagt komme spesielt godt til sin rett også til hjemmekinobruk.

  En fordel som mange kvinnelige "interiørsjefer" vil sette stor pris på, er at man slipper å ha en mengde "bokser" stående fremme. Kun to slanke høyttalerskulpturer i ønsket pianolakkfarge med innebygde forsterkere vil pryde interiøret.

  Forespørsler om demonstrasjoner og andre spørsmål kan rettes til HighEnd. På vår hjemmeside finner du mer informasjon om MONTANA EPS2.4:

  HighEnd www.highend.no
  kontakt@highend.no
  Tel. 4516 4568

  Produktinformasjon for Electrocompaniet PD-1 og EMS-1:http://www.electrocompaniet.no/produ...lude/PD-1.html

  http://highend.no/img/eps24-2.jpg

  http://www.electrocompaniet.no/images/news/PD-1-DAC.jpg
  Vedlagte bilder   

 2. Antall kommentarer 3

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  69
  Tagget i
  0 Innlegg

  Kampanjetilbud: MONTANA EPS2.4, Electrocompaniet PD-1, EMS-1 og Vovox

  MONTANA EPS2.4 kan også leveres med en nyutviklet, totalt matchende fullaktiv senterhøyttaler: Den nye MONTANA EPS2.4C ("C" for Center).

  Dette er direkte brutal, men samtidig usedvanlig sofistikert full-range senterhøyttaler i divisjonen for de som virkelig mener alvor med sine hjemmekinosystemer. MONTANA EPS2.4C har identisk bestykning som MONTANA EPS2.4 og en innebygget forsterker på 1250 W med romkorrigeringssystem, som muliggjør perfekt integrasjon med andre fronthøyttalere i et hvilket som helst rom.  HighEnds utsalgspris på MONTANA EPS2.4C er fastsatt til NOK 49.990.

  INTRODUKSJONSTILBUD: Inntil videre tilbys MONTANA EPS2.4C i Premium Finish - pianolakk i allskens farger og enkelte svært kostbare/eksotiske trefinisher - uten noe pristillegg. I tillegg inkluderes matchende Vovox signalkabel i prisen.

  www.highend.no
  kontakt@highend.np
  Tel. 4516 4568

 4. #3
  Æresmedlem
  Ble medlem
  Aug 2008
  Innlegg
  10,212
  Tagget i
  0 Innlegg

  Kampanjetilbud: MONTANA EPS2.4, Electrocompaniet PD-1, EMS-1 og Vovox

  Ser flott ut den pakka med aktive høyttalere.

 5. #4
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  69
  Tagget i
  0 Innlegg

  Kampanjetilbud: MONTANA EPS2.4, Electrocompaniet PD-1, EMS-1 og Vovox

  Takk for det!

  HighEnd forfekter stadig hovedregelen om at det ikke finnes noen snarvei til fullskala high-end-ytelse, men må i det minste erkjenne at akkurat denne løsningen med aktive full-range-høyttalerne drevet av 2500 innebygde watt inkludert romkorrigering og en prisgunstig løsning med hi-res digitalavspilling innebærer et unntak som bekrefter hovedregelen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed