X3MHC ble nylig utnevnt til norsk distributør og forhandler av high-end lifestyle høyttalere fra Everything But The Box (EBTB).

Everything But The Box (EBTB) er en nisjebedrift hvis mål er å bygge interiørvennlige høyttalere uten at designet går på bekostning av lydkvaliteten. Det er nettopp dette firmanavnet gjenspeiler.

Firmaet ble grunnlagt av to brødre med mange års erfaring fra den profesjonelle lydbransjen i Bulgaria. Under sitt arbeid erfarte de mange begrensninger og problemer med eksisterende studiomonitorer og bestemte seg for å utvikle sine egne.

De første høyttalerne var klare i 1997 og bestod av både passive og aktive studiomonitorer. Første generasjon av høyttaleren Terra ble til i 2001. Denne var en stor suksess og virksomheten ble derfor adskilt fra resten av foretaket gjennom etableringen av EBTB i 2003. Dagens produksjon foregår på firmaets fabrikk i Varna ved Svartehavet.

Høyttalerne fra EBTB er lifestyle produkter med høy "wife acceptance factor" (WAF). Samtidig er svært mye gjort for å opprettholde en høy lydkvalitet i forhold til det kompakte designet. For eksempel så er høyttalerkabinettene støpt i aluminium (3-10 mm tykk). Sammen med formen på kabinettene, bidrar dette til at det ikke oppstår kvalitetsforringende lydinterferens inne i høyttaleren.

Vi anbefaler interesserte å lese vårt nyhetsbrev. Ytterligere informasjon er å finne på nettstedet til EBTB.

Følgende modeller og utførelser er utstilt i våre demorom:
- Terra Mk3 i Piano Black og Carrerra White
- Pluto i British Racing Green
- Venus F i Carrerra White og British Racing Green
- Sputnik F i British Racing Green

Byggekvalitet og finish er av meget høy klasse og produktfotoene klarer ikke helt å få frem dette. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat eller for å avtale en lyttetest i et av våre demorom.