X3MHC ble nylig utnevnt til skandinavisk distributør og eneforhandler av TubeTraps fra amerikanske Acoustic Sciences Corporation (ASC).

TubeTraps er et unikt akustisk produkt som ble patentert allerede tidlig på 80-tallet av ASC og som i dag benyttes i en rekke lydstudioer og private hjem verden over. Flere store navn innen audiomastering er ambassadører for dette produktet, bl.a. Bruce Swedien som er en guru på området (5 Grammy Awards) og som holder kurs for lydingeniører ifra hele verden.

ASC sin bassfelle er bygget opp som en akustisk motstand og er ikke membranbasert som de fleste andre slike produkter. Dette gjør at den har et langt større virkeområde enn konvensjonelle bassfeller. Og selv om den i utgangspunktet er designet for å plasseres i et hjørne eller inntil en vegg, så fungerer den overraskende godt også i frittstående posisjon langt unna vegger. ASC leverer sågar en løsning kalt "Attack Wall" til bruk i lydstudioer hvor man bygger et rom i rommet ved hjelp av TubeTraps. På denne måten kan påvirkningen fra rommet nulles helt ut.

Vi anbefaler interesserte forumbrukere å lese vårt nyhetsbrev om TubeTraps. Ytterligere informasjon om TubeTraps er å finne på nettstedet til ASC.

Til info, så vil en rekke av produktene i vårt første parti med TubeTraps fra USA (ankommer Oslo havn den 26. august) være forbeholdt utlån til kunder som ønsker å teste produktet i eget rom før kjøp. Vi vil også ha alle størrelser (diameter) fra 11" og helt opp til 24" i bruk i våre demorom, både i Oslo og i Bergen.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, for å bestille hjemlån eller for å avtale en lyttetest.


Hilsen
X3MHC