Norgeslansering av eksterne DAC'er fra Antelope Audio

Gjallarhorn Audio

Bransjeaktør
Ble medlem
26.02.2010
Innlegg
1.653
Antall liker
1.625
Sted
Heggedal, Asker
Torget vurderinger
100


X3MHC ble nylig utnevnt til norsk distributør og forhandler av eksterne DAC’er fra high-end produsent Antelope Audio, og vi mottar derfor våre produkter direkte fra Antelope Audio i Bulgaria.

Antelope Audio regnes for å være markedsledende innenfor hardwareløsninger forbundet med profesjonell audiomastering og er viden kjent innen bransjen for sine masterklokke produkter (OCX, Trinity & 10M). Antelope Audio har mange store navn innen lyd på sin kundeliste (se reklamer på Antelope sitt nettsted).

Vi anbefaler interesserte forumbrukere å lese vårt nyhetsbrev. Ytterligere informasjon om hvert enkelt produkt er å finne på våre handlesider, samt på nettstedet til Antelope Audio.

Ordinære priser er som følgende:

Zodiac NOK 12 760,- (fåes kun i sølv finish)
Zodiac+ NOK 17 560,- (fåes kun i svart finish)
Zodiac+ m/Voltikus NOK 22 360,-
Zodiac Gold NOK 23 960,- (fåes i svart eller gull finish)
Zodiac Gold m/Voltikus NOK 27 960,-

Det er vår oppfatning at prisene vi har valgt å legge oss på er ganske så edruelige og sammenlignbare med de for resten av Europa til tross for tollavgifter og frakt til Norge. I forbindelse med Norgeslanseringen, så har vi i tillegg gleden av å kunne tilby 10% rabatt på ordinære priser for alle kjøp foretatt innen utgangen av september i år.

Her tidligere i år testet vi en rekke DAC’er opp mot hverandre og Zodiac+ til Antelope Audio kom ut på topp, hvilket er årsaken til at vi har valgt å representere dette merket i Norge. Men ta ikke vårt ord på det. Zodiac+ er tilgjengelig for demo hos oss (foreløpig kun i Bergen), så ta gjerne kontakt for å avtale en lyttetest.


Hilsen
X3MHC
 
Topp Bunn