Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Pressemelding fra Electrocompaniet – april 2010

  2 Kommentarer Av Høvdingen - 07.09.2010 12:53
  Ny ECI-5 MK II fra Electrocompaniet
  Kraftig forbedring av vår største integrerte forsterker  Electrocompaniet har nå gleden av å introdusere MK-II versjonen av vår mest populære integrerte forsterker – ECI-5. Målsetningen når vi skulle utvikle denne nye forsterkeren var å gjøre den mer dynamisk og med enda større oppløsning. Tilbakemeldingene fra vårt lytterpanel tyder på at vi har lykkes – denne forsterkeren låter kraftigere og med et større lydbilde enn hva størrelse og prislapp indikerer.

  Bruk av ny teknologi for økt ytelse
  På mange måter er ECI-5 MK II en helt ny forsterker – hvor Electrocompaniet har tatt i bruk vår nyeste teknologi for å forbedre ytelse og lytteglede.

  Nye ECI-5 MK vil ha en veiledende pris på 28.900.


  Mer om teknologien i nye ECI-5 MK II

  Nye ECI-5 MK II er utstyrt med et kraftigere utgangstrinn enn den utgående modellen. Dobbelt så mange utgangstransistorer er blitt benyttet for å forbedre basskontroll og stabilitet ved drift av krevende høyttalere.

  Kondensatorbanken har blitt utvidet til 80 000 microfarad – i kombinasjon med en overdimensjonert 500 VA transformator gir dette forsterkeren krefter i overflod ved gjengivelse av de mest dynamiske innspillinger.

  På denne modellen har Electrocompaniet tatt i bruk et forbedret system for beskyttelse mot overbelastning, som gjør det mulig å fjerne utgangsreleene. Med direkte kobling mellom utgangstrinn og høyttalere er det minst mulig forstyrrelse av signalene – var det noen som sa at den ideelle forsterkeren var en ”straight wire with gain”. Electrocompaniet nærmer seg dette idealet med ny ECI-5 MK II.

  Til inngangsvelgeren benyttes høykvalitets analoge brytere – dette gir minimalt med forstyrrelse og lang levetid på forsterkeren. Inngangstrinnet er basert på diskret oppbygde kretser som opererer i klasse A – uten feedback.

  Utgangstrinnet på ECI-5 MK II kjører med moderat negativ feedback, hensikten har vært å utvikle en forsterker som kombinerer god bass kontroll, en detaljert mellomtone og en varm detaljert diskant.

  Electrocompaniets velkjente FTT strømforsyning er benyttet – dette gjør ECI-5 MK II til en meget kraftig forsterker som er i stand til å håndtere store og krevende høyttalere. ECI-5 MK II har totalt 6 innganger, 2 balanserte, 3 phono og en HT (HomeTheatre) inngang.

  Til denne forsterkeren har vi valgt et større display for økt lesbarhet i lytteposisjon– dette er også mulig å dimme ved bruk av fjernkontrollen.


  Electrocompaniet - 37 år med norskprodusert HiFi utstyr
  Electrocompaniet ble etablert allerede i 1973 og er et flaggskip innen norsk Hi-fi industri. I porteføljen finnes forsterkere, CD spiller og høyttalere i to forskjellige produktfamilier Classic og Prelude. All produksjon skjer på Tau ved Stavanger og produktene eksporteres til mer enn 45 land.
  Selskapet fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 1976 med den berømte ”The 2 Channel Audio Power Amplifier”. Da denne ble utropt til verdens beste forsterker i det amerikanske HiFi magasinet – The Audio Critic.

  For mer informasjon vennligst kontakt

  Markedssjef - Jonny Rydningen +47 51 74 10 23 jonny@electrocompaniet.no

  www.electrocompaniet.no

  Made in Norway


 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi Freak DIY_dude's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2007
  Sted
  OSLO
  Innlegg
  1,288
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pressemelding fra Electrocompaniet – april 2010

  Høres ut som en vinner.

  Ville vært interessant å se et ordentlig THD-spekter som viser de ulike ordens harmoniske. Også sier de ingenting om hvordan de har løst feedbacken, annet enn at den er moderat. Hvor mange dB? Global feedback? Eller det nye hotte; nested feedback.

 4. #3
  Æresmedlem Zomby_Woof's Avatar
  Ble medlem
  May 2006
  Sted
  Third stone from the sun
  Innlegg
  19,941
  Tagget i
  9 Innlegg

  Pressemelding fra Electrocompaniet – april 2010

  DP-line, da?

  Og, ja. Jeg stiller spørsmålet igjen og igjen og igjen. Til jeg får svar på det.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed