De etter hvert MEGET populære hodetelefonforsterkerne fra Lehmann Audio kan lyttes på og kjøpes hos Stereofil i Grensen 9, - Oslo. Tlf.: 22 41 13 20Hos Stereofil kan de lyttes på sammen med de perfekte partnerne fra Sennheiser. ( f.eks. HD800 )
Sennheiser har selv Lehmann Audio, Linear / Linear USB som sin referanse.
Ved internasjonale visninger har Sennheiser i dag alltid en rekke med Linear tilkoplet sine hodetelefoner, samme som at Lehmann Audio alltid bruker Sennheiser i sine visninger.
Dette betyr imidlertid ikke at det er kun med Sennheiser Lehmann fungerer perfekt, for på grunn av sin ekstremt fleksible tilpasning med gain/impedance så kan du bruke Linear eller Rhinelander sammen med "antagelig" alle hodetelefoner på markedet.
I tillegg til å være hodetelefonforsterkere i ypperste toppklasse så kan de også brukes som rene forforsterkere i et hi-fi / high end system.
Merk Lehmann`s eminente lille Klasse D effektforsterker: STAMP

Samme design og mål som Linear. Med spesialbraketter kan Linear og Stamp monteres under bordplaten f.eks et skrivebord. Dermed tar det ingen plass for den som vil ha dette som et kontoranlegg. Med Linear USB kopler man bare rett fra PC USB utgang til USB inngang på Linear. Altså, her er det innebygget en DAC.