Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Audio Physic Tempo 25 - Jubileumsmodell

  1 Kommentarer Av Martin OHC - 11.02.2010 12:22
  Audio Physic er 25 år!

  Audio Physic feirer i år 25 års jubileum. I den anledning lanseres en jubileumsutgave av den populære høyttaleren Tempo 6. Spesialutgaven som har fått navnet Tempo 25, har arvet teknologi fra toppmodellen Cardeas, noe som betyr utrolige highend-kvaliteter.

  Oppgraderingene består av ny diskant, nytt delefilter med bedre eksterne terminaler fra WBT, samt forbedret kabinett med eget kammer til diskanten. Visuelt fremstår jubileumsutgaven lik som Tempo 6 med samme ytre mål, men nye terminaler og en jubileumslogo i fronten røper at dette er noe spesielt. Tempo 25 kommer i syv finishvalg.

  Investering 35.995.-  Siden grunnleggelsen i 1985, har Audio Physic oppnådd noe bare noen få tyske høyttalerprodusenter har klart: å få et meget godt rykte som en ledende internasjonal høyttalerprodusent. Joachim Gerhard – grunnleggeren av Audio Physic med hovedkvarter i den idylliske byen Brilon – insisterte fra begynnelsen av å sette opp noen grunnleggende nøkkelkriterier, som verken er avhengig av nasjonale lydkarakteristikker, eller kortvarige trender. Audio Physics hovedoppgave er å bringe live-følelsen inn i lytterommet, med fantastisk presisjon, helt ned til den minste detalj. Derav Audio Physics læresetning: "no loss of fine detail".

  Grunnleggeren, Joachim Gerhard, var hjernen bak utviklingen av høyttalere og forsterkere som flyttet grenser når det gjaldt prestasjoner, prestasjoner tidligere ikke oppnådd. Forskning og utvikling ble også utført i nært samarbeid med Universitet i Essex og andre institutt. Gerhard pensjonere seg fra det aktive forretningsliv for noen år siden. Likevel, hans kreative tanker er fortsatt tilstede i alle Audio Physics internasjonalt hyllede produkter.

  I dag fortsetter flere og flere audiofile å oppdage Audio Physic, i Europa, Amerika og ikke minst i Østen. Dette får innovasjonen, evolusjonen og investeringer i design og produksjon, samt Gerhards etterfølger, Manfred Diesterich, ta ære for. Diesterich’ enestående grundighet, og ofte innovative tilnærminger, har åpnet et nytt kapittel i Audio Physics utrolige suksesshistorie.


 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Apr 2009
  Innlegg
  175
  Tagget i
  0 Innlegg

  Audio Physic Tempo 25 - Jubileumsmodell

  Vi har trolig ett ekstra demo-sett stående som er sånn halvveis innspillt. Dette settet kan lånes ut hvis du er i marked for nye høyttalere...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed