Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne artikkelen
 1. DEMOTILBUD: MONTANA Loudspeakers

  4 Kommentarer Av Høvdingen - 02.02.2010 16:32
  HighEnd selger nå ut noen fine modeller av MONTANA Loudspeakers til spesielt gunstige priser. Interesserte kan ringe HighEnd på 992 54862 og/eller sende e-post til: kontakt@highend.no

  MONTANA XPS Signature Grenseløs high-end! SOLGT  MONTANA EPS Signature (demo): Fra test i Hjemmekino 01/2010 v/Roy E. Solstad: "Selvsagt var jeg spent, men det gikk også på om de var så røffe som jeg hadde hørt på messer. Det tok fem sekunder å avlive den myten jeg hadde bygget meg opp selv. I rommet mitt fremstod høyttalerne nemlig som så homogene fra topp til bånn, og samtidig med en sånn dynamikk at jeg allerede etter få minutter begynte å lure på hva jeg kunne få for mine egne høyttalere på bruktbørsen. For til tross for en pris på ganske nøyaktig ti prosent lavere enn mine egne referansehøyttalere, så finnes det områder der Montana-høyttalerne oppleves som overlegne mine egne.


  Det er godt gjort å få så mange elementer til å dundre til i samme nanosekund, men Montana-høyttalerne fikser ikke bare den biffen, men de gjør det med en sånn autoritet i hele frekvensområdet at man ofte tar seg i å sitt i lyttestolen med et aldeles tåpelig flir om kjeften.

  Når jeg en gang skal bytte ut mine egne høyttalere, kommer jeg definitivt til å sjekke ut hva Montana har å by på. EPS2 Signature er så gode at fremtiden kan kmme før jeg aner og kona tillater."

  MONTANA XP - SOLGT! Finish: Vakker afrikansk Movingui trefinish og fronter i massivt lønnetre. Ekte full-range lydgjengivelse lineært fra 20 Hz opp oppover med full oppløsning og presisjon - samt en realistisk størrelse på lydscenen uansett type musikk - er sterkt vanedannende. Unn deg selv muligheten til å oppleve dette hver eneste dag til en pris som ikke bare gjør det til en drøm  MONTANA Monitor Eksklusiv Black Piano Laquer finish. Nye, lagervare - knalltilbud nå! Test: http://www.hifi4all.dk/content/templ...=1463&zoneid=3

  HighEnd har også 1 stk. 2009-modell - totalt strøken og som ny - EMM Labs CDSA SE i Black Finish til salgs. Be om tilbud og oppfyll drømmen nå! Info.: http://highend.no/emmlabs.html
  Vedlagte bilder    

 2. Antall kommentarer 4

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjemedlem Moiz Audio's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2007
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  3,330
  Tagget i
  1 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  50

  DEMOTILBUD: MONTANA Loudspeakers

  er ikke fan av flerveis systemer men denne høyttaleren låt veldig bra...mektig imponert.

 4. #3
  Hifi Freak Diy Duke's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Innlegg
  2,182
  Tagget i
  0 Innlegg

  DEMOTILBUD: MONTANA Loudspeakers

  Har de fået ny Diskant fornylig? Kablerne på billedet bruger man ikke mere. Som så mange andre vælger man manden bag disse fra.

 5. #4
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  69
  Tagget i
  0 Innlegg

  DEMOTILBUD: MONTANA Loudspeakers

  HighEnd har nå fått inn et par pent brukte og relativt nye MONTANA SP3 innbyttehøyttalere (importert til Norge i 2007). Høyttalerne har kun hatt én tidligere eier, som har valgt å oppgradere til større MONTANA Loudspeakers.

  Disse kostet nye NOK 29900 (omtrent på nivå med USA-prisen), men selges nå ut til en pris som vil være interessant også for high-end-entusiaster med svært stramme budsjetter :-)

  Bestykning (custom spec): 2 x 7" basser og 1" diskant.
  Finish: Curly Maple (lønnetre, lys og nøytral trefinish med vakkert "lysspill" i treverket).
  Går ned til 35 Hz med autoritet og definisjon i bassen. SP3 spiller svært åpent og dynamisk - og med en forbløffende stor lydscene når det trengs!

  For mer informasjon, vennligst ring HighEnd på 992 54862 og/eller send e-post: kontakt@highend.no

 6. #5
  Æresmedlem gismo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2007
  Sted
  Væssia i Grue.
  Innlegg
  20,056
  Tagget i
  1 Innlegg

  DEMOTILBUD: MONTANA Loudspeakers

  Ja ja...nå vet vi jo alle hvor det ble av disse.....gikk opp i Røyken....


  gismo

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed