Vi har gleden av å opplyse om at ZYX OMEGA har fått den meget ettertraktede GRAND PRIX 2010 AWARD fra det mest renomerte japanske bladet for analoge produkter: ANALOG.ZYX OMEGA kan tilpasses alle armer og har 3 forskjellige coil typer : kobber, sølv og gull.
ZYX OMEGA er en low output MC pickup, med mulig output fra 0.24mV til 0.48mV.

Hifi Stasjonen har ZYX OMEGA versjonen med 0.24mV på lager.

ZYX OMEGA X SB2 vil være en av våre demo pickup'er man kan få hørt på vår referanse spiller JR TRANS ROTOR Tourbillion 07 med spesialbygd plint og Reference powersupply og vil se en smule annerledes ut enn bildet som vist under:


Vår referanse spiller vil være mulig å få hørt kun etter avtale.

Vi roterer alle ZYX produkter i demo til enhver tid, slik at man har mulighet for å høre de forskjellige modeller pickup'er, samt riaa og step-up.
ZYX blir demonstrert sammen med JR TRANS ROTOR, begrenset opptil 10 forskjellige modeller av JR TRANS ROTOR alt ettersom plass tillater.

ZYX MC pickup'er koster fra kun kr. 6000,- NOK (veil.) og starter med ZYX R50 Bloom.

For alle som har en platespiller, og ønsker best mulig lyd fra sin pickup og lengst mulig levetid på sin pickup anbefaler vi vårt tilbud på : HST digital pickupvekt + ZERODUST Stylus-Tip Cleaner til kr. 999,-


Vår digitale pickupvekt er selvsagt anti-magnetisk, den er bygget i aluminiumshus for lang holdbarhet samt touch skjerm og bruker AAA batterier for økonomisk drift.

Velkommen til oss.

Mvh
Hifi Stasjonen
WEB: www.hifistasjonen.no
Tlf mobil : 0047 40850814
Tlf butikk : 0047 62416121
Email : mail@hifistasjonen.no