Sjekk ut HighEnd sin ajourførte website:

www.highend.no

High-end interesserte vil finne informasjon om banebrytende nye produkter, oppdaterte bildegallerier med mer:

- MONTANA XPS: En helt ny høyttaler som simpelthen hever listen for realistisk musikkgjengivelse i ultra high-end-klassen! Et par MONTANA XPS er bestykket med hele 14 stykker eksklusive høyttalerelementer som representerer dagens state-of-the-art innen høyttalerteknologi, og som er utviklet gjennom et langt og vedvarende samarbeid mellom PBN Audio og SEAS i Moss, Norge.

- GRAND PRIX AUDIO Monaco Turntable: Mange produsenter benytter betegnelsen "revolusjonerende" ved lanseringen av sine nye produkter. For en gangs skyld er det på sin plass med en slik karakteristikk. Les om den nye platespillerkonstruksjonen Monaco Turntable, som byr på en rekke egenskaper som det tidligere ikke var teknisk mulig å implementere i denne type teknologiprodukter, og som gjennom innovativt design og verdensledende engineering faktisk løser mange av de tekniske svakheter som en hver platespiller på markedet i dag lider av.

- GRAND PRIX AUDIO Brookland Wall Mount Isolation System: Et vegghyllesystem for high-end audiokomponenter som har en enestående evne til å eliminere vibrasjoner og resonanser.

Med vennlig hilsen,
HighEnd
www.highend.no

kontakt@highend.no
(+47) 992 54862