Kjære alle potensielle Harbeth kunder,


Jeg har i den siste tiden - spesielt etter siste Horten messe - hatt mye henvendelser og interesse i forbindelse med Harbeth. Mange her i landet synes sågar å være interesserte i Harbeth m 40.1 - Jeg venter disse inn på lager om ikke alt for lenge og vi gleder oss stort.

Så til poenget; flere har snakket om pris og alle jeg har vært i samtale med har fått en internasjonal pris (dvs. ut fra våre veil-priser en god rabatt) Poenget mitt her er å informere om at ingen harbeth kunder skal betale mer for Harbeth i Norge enn hva prisene skulle være ellers i den store vide verden. Vår prisliste er basert på en tidligere langt høyere kurs på både pund og frakt - det er upraktisk å endre prislistene alt for ofte skjønt det ser ut til at pundet nok har lagt seg permanent lavere slik at en ny prisliste vil nok komme snarlig.

Mao, selv om M 40.1 i vår gjeldene prisliste står i nær 100K så vil alle som er interesserte i disse (og alle de andre modellene for øvrig) betale den gjeldene prisen fra det internasjonale markedet. Ingen skal betale hverken mer eller mindre. Ved en konkret henvendelse vil dere få den aktuelle og riktige prisen.

I dag vil et par med m40.1 ligge på rett over 70'000kr. Mao. det er ingen vits i å forkludre garanti og levering med å henvende seg til hverken Sverige eller opprinnelselandet England - du vil få akkurat samme prisen her - samt spare litt frakt.

Håper dette var oppklarende ihht eventuelle misforståelser rundt dette og at alle som er interesserte tar kontakt for å få en riktig pris

Velkommen som lykkelig Harbeth kunde !!!!!

mvh,
Trond Seland
Maxwell Import - Kristiansand S

tlf 92065774
e-mail: trseland@hotmail.com

-------------------------------------------------------------------

Her er en flere aktuell priser;

Harbeth P3ERS kr 14'000,-
Harbeth Compact 7ES-3 kr 22'000,-
Harbeth Super HL-5 kr 25'500,-
Harbeth Monitor 40.1 kr 73'500,-

(dette er foreløpig ikke en offesiell ny prisliste - den kommer imidlertid snarlig)

Det for øyeblikket en pågående rabatt på 20% i vår butikk i Drammen - denne gjelder ikke oppå disse prisene som er nevnt her. Prisene som er oppgitt er for standard finish Cherry. Det taes forbehold om prisendring ved signifikant endring av kurs.