Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Nyheter - Xavian Giulia, NAT, ART

  0 Kommentarer Av Audiofoni - 25.09.2008 12:25
  Xavian Giulia; Alle elementene er fra Scan Speaks Revelator serie. Bass/mellomtone elementene er i to separate trykk-kammer. Byggekvaliteten er som vanlig meget høy med godt avstivet og dempet 22mm MDF kabinett kledd i fem valgfrie trefiner finisher. Den nedre delen av kabinettet kan i tillegg sandfylles for enda bedre bassreproduksjon.

  Giulia har en sjelden varm og gjennomsiktig klangbalanse – meget musikalsk! Med en kraftig forsterker har Giulia evnen til å spille meget høyt uten at lydbildet kollapser og uten at den homogene lydgjengivelsen stresses. Giulia fungerer derfor meget godt i større rom. Trykkammer konfigurasjonen, de gode elementene og den høye kvaliteten på kabinettet fører til en veldig dynamisk og godt definert bassgjengivelse som gjør at Giulia også fungerer godt i små rom.


  Veil utsalgspris blir 35 000,- per par (15 % tillegg for fugleøyelønn finish).

  Flere bilder; www.audiofoni.no

  Link til produsent; www.xavian.cz

  Vi demonstrerer/viser Giulia på årets hi-fi messe Horten 27. og 28. september. Vår stand er som i fjor i Havstuen 1 etg. hovedhotellet. www.hifimessen.no

  Flere nyheter fra kinesiske Xindak vil også bli demonsterert/vist; www.xindak.com

  På messen blir det også norgespremiere på to nye merker Audiofoni har fått agenturet på; NAT www.nataudio.comog ART www.loudspeaker-art.com.

  NAT er en serbisk produsent av high-end rør forsterkere. På messen vil vi demonstrere/stille ut SE2SE, Plasma, Utopia og Magna (verdens kraftigste single ended rørforsterker?).

  ART er skotsk produsent av high-end høyttalere. På messen vil vi demonstrere Deco 10.
  Vedlagte bilder     

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed