DAVIS ACOUSTICS ble stiftet i 1986. Utenfor Paris, nærmere bestemt Troyes, ble det bygget nye, store fabrikk lokaler i 1998 hvor fabrikken holder til idag. DAVIS ACOUSTICS produserer sine egne elementer, som også blir brukt av andre fabrikanter.

Her viser vi frem modellen CESAR :CESAR er en 3 veis konstruksjon, med bass refleksport i front. CESAR bruker en 28mm silk dome i diskanten, en 6.5" kevlar mellomtone og en 12" papirmembran bass. Finish er Cherry Wood. CESAR har en frekvensrespons på 32 - 22000Hz og veier 35kg/stk.
Følsomhet 93dB/1W/1M, 5Ohm.
Med CESAR har man mulighet for å bygge ut til komplett hjemmekino om man ønsker, med tilpasset center kanal og stativhøyttalere. I tillegg er det en modell som heter CESAR Vintage, med dertil et nydelig 'vintage aktig' preg over designet.

Her ser man modellen CESAR , front :Her ser man modellen CESAR med frontdekselet på :DAVIS ACOUSTICS har i disse dager klar den gulvstående modellen i en ny serie, center kanalen blir klar om et par uker og stativhøyttalere samt subwoofer kommer nærmere høsten.
Denne serien bruker horn diskant, og den gulvstående modellen Stentaure har en følsomhet på 95dB/1W/1M.

Her er modellen Stentaure :DAVIS ACOUSTICS har mange serier i forskjellige prisgrupper, samt innbyggnings høyttalere av høy kvalitet til en rimelig pris. I de senere årene har bilstereo blitt en del av DAVIS ACOUSTICS hvor man også har en 'high fidelity' serie samt rimeligere elementer til bil.

For mer info :

http://www.hifistasjonen.no
Informasjon om priser, specs og bilder blir lagt ut fortløpende på våre hjemmesider.

http://www.davis-acoustics.com

Hifi Stasjonen i Elverum.
Telefon : 0047 62416121
Mobil : 0047 40850814

Velkommen til oss!