Velkommen til demoaften hos Fryd Hi-Fi tirsdag 24. juni 08, kl 19:00

Vi vil spille på Naim Nait 5i og Supernait, samt CD-spillere fra Naim og Audio Note, platespiller fra Acoustic Solid. Høyttalere fra Audiovector, men også et par andre.
Meld dere på til dynamikk@frydhifi.no

Vi sees!

Håkon Rognlien
Fryd Hi-Fi

Vi vil presentere Audivectors nye S1 og S3-serie, hvilket innebærer at vi først vil spille på S1 standard (veil pris 10 900,-) for så å gå opp til den ca dobbelt så dyre S1 Avantagarde. Derfra vil vi gå opp til toppmodellen i S-serien, S3 Avantgarde, med en veil pris på drøye 44 000,-. Audiovector har som kjennemerke å lage høyttalere som er enkel høyttalerlast, har enkle delefiltre og lite innvendig demping. Dette borger for en hurtig, leken og underholdende lydsignatur, som det er lett å bli glad i. Audivector har med sin nye S-serie laget meget harmoniske og vel avstemte høyttalere som passer med en lang rekke komponenter, samt forsterkere såvel med rør og små effekter, som store, brutale kraftverk.

Naim driver Audiovector på nær magisk vis; den spretne signaturen finner sin makker i disse komponenter, og resultatet blir FOT så det holder, nerve og driv så det er en Fryd, faktisk! Den nye Nait 5i er enda mer livlig enn sin forgjenger, rett kombinert spiller den nær ulovlig bra! Selvsagt har den begrensninger, men det har som oftest lommeboka også, dermed blir dette for mange det endelige anlegget. Men har du litt mer å ta av, kan den unike Supernait være tingen. Kraftigere, mer klangrikdom, flere muligheter. Ikke nok med at den er tilpasset bruk i de aller fleste kombinasjoner, har Naim også sørget for å lage digitale innganger og innebygget DA-converter, slik at man kan få Naim-lyd fra flere apparater. Men det stopper ikke der, den kan gjøres enda kraftigere ved hjelp av Naims dedikerte strømforsyninger. Dette er verdt en lytt!