JR Trans Rotor : Platespillere for alle!

Hifi Stasjonen

Bransjeaktør
Ble medlem
02.05.2007
Innlegg
293
Antall liker
59
JR Trans Rotor har siden 1971 produsert fantastiske platespillere.
Fra JR Trans Rotor får man det beste på dagens marked, og samtidig en finish som er eksepsjonell.
JR Trans Rotor har mange modeller å velge mellom slik at man lett finner en platespiller som passer personlig smak og i tillegg den beste lydkvalitet.



JR Trans Rotor sine modeller er i tillegg svært enkle i bruk, og årskontroll kan lett gjøres av bruker. Men er det ønskelig gjør selvfølgelig vi på Hifi Stasjonen dette for våre kunder. Ønsker man en komplett JR Trans Rotor med arm og pickup fra oss ferdig justert ved henting hos oss kan dette ordnes slik at man kun trenger å legge på en plate når man kommer hjem.

Hifi Stasjonen har en av Europas største utstillinger av JR Trans Rotor sine modeller og man har derfor en flott mulighet til å se forskjellige modeller før man bestemmer seg. 4 modeller er dessuten til enhver tid på demo i forskjellige oppsett. Modellene som er på demo er i forskjellige prisklasser, fra de rimeligste driv verkene til kr. 10995,- og bruker forskjellige armer og pickup'er. Vi viser frem pickup'er fra ZYX og Shelter som også er i forskjellige prisklasser, samt RIAA fra JoLida, JR Trans Rotor, ZYX og VTL.

Her et lite knippe av platespillere fra JR Trans Rotor fra vår utstilling:









Velkommen til oss!

Hifi Stasjonen AS
http://www.hifistasjonen.no
mail@hifistasjonen.no
Tlf butikk : 0047 62416121
Tlf mobil : 0047 40850814
 
Topp Bunn