Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. EMM Labs leveringsklar i Norge

  0 Kommentarer Av ABC - 05.04.2008 17:40
  HighEnd www.highend.no forhandler nå de velrennommerte produktene fra EMM Labs i alle østlandsfylkene og i sørlandsfylkene, inkludert Agder-fylkene.

  Produktene er leveringsklare nå. Interesserte i EMM Labs i resten av landet oppfordres til å kontakte distributør og forhandler Audioroyal www.audioroyal.no  Nytt i forhold til det eksisterende sortimentet av EMM Labs, er at den prisvinnende EMM Labs CDSA Integrated CD/SACD Player i 2008-utgave er oppgradert med blant annet et nytt drivverk, modifisert i Tyskland. Videre vil en nyutviklet signalkonverter-/transportkombinasjon ved navn EMM Labs DAC2/TSD1 vil bli tilgjengelig fra høsten av.

  Disse modellene er heretter ikke bare tilgjengelige i sølv finish, men også i sort. Mot pristillegg kan også en eksklusiv Custom Piano Laquer fås i et vidt spekter av farger. EMM Labs har også flere andre produktnyheter på trappene.  Interesserte innenfor HighEnd's salgsdistrikt kan ta kontakt med oss for ytterligere informasjon. Den oppgraderte integrerte referanseklasse CD-/SACD-spilleren EMM Labs CDSA vil snart være tilgjengelig for demonstrasjon hos HighEnd.

  Vi har til en hver tid også ulike modeller av MONTANA Loudspeakers og PBN OLYMPIA forsterkere tilgjengelige for demonstrasjon. For de som ikke er kjent med produktene fra GRAND PRIX AUDIO Isolation Systems, kan vi også varmt anbefale demonstrasjon av disse eksklusive, høyeffektive racks og dempeføtter.  Ytterligere informasjon, bilder med mer om EMM Labs kommer snart. Følg med på: www.highend.no

  Med vennlig hilsen

  HighEnd
  www.highend.no

  E-mail: kontakt@highend.no
  Tel. 992 54 862

  MONTANA Loudspeakers
  PBN OLYMPIA Solid State Amplifiers
  GRAND PRIX AUDIO Isolation Systems
  BERTRAM Audiocables
  EMM Labs Audio
  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed