Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Pressemelding: Gemme Audio lanseres i Norge!

  0 Kommentarer Av SoundPlanet - 17.03.2008 22:01
  Gemme Audio lanseres i Norge!

  Sound Planet har fra før det norske agenturet for YBA, Ayon Audio og Kudos Audio, i tillegg til å være agent for plateselskapet Stockfisch Records.

  Nå er tiden kommet for å introdusere vårt High End-merke på høyttalersiden. Kanadiske Gemme Audio sine fantastiske høyttalere lanseres nå i Norge. Og først ut blir toppmodellen KATANA!  KATANA ble for første gang vist frem for pressen på helgens HIFI-messe (15-16 mars 2008 ) i Paris, der høyttaleren blant annet var nominert i klassen "best achievement in design and technology" sammen med andre og mer kjente aktører som KEF Muon, Bowers & Wilkins I-pod Zeppelin og Cabasse Sphere Statement Loudspeaker for å nevne noen.

  Gemme Audio KATANA

  Sound Planet er stolte over snart å kunne avduke Gemme Audio sin toppmodell av høyttalere, KATANA! I denne meget flotte høyttaleren, som leverer en utsøkt lydmessig prestanda, brukes kun de aller beste komponeneter, blant annet de eksepsjonelle keramiske høyttalerelementene fra den velkjente Hi-End leverandøren Thiel & Partner. KATANA viderefører Gemme Audio sitt rykte med en høyttaler som inkluderer et eksepsjonelt utseende med nytenkende teknologi og innovative og grensesprengende løsninger.

  VFlex Extreme

  I 2006 introduserte Gemme Audio høyttalererne TANTO og VIVACE. Høyttalere som "sprengte grenser" i høyttalerverden med sine prestasjoner, kjent under det teknologiske navnet VFlex Loading Technology. Teknologien går ut på en høyttaler konstruert i bunn og grunn som en hornlader, men tatt et steg videre. Resultatet av denne revolusjonerende kabinettkonstruksjonen ble en høyttaler med lydmessige prestandaer som langt overskrider det en kan forvente av en så høyttaler med såpass beskjeden elementbestykning.  Nå i 2008 introduserer Gemme Audio en ny variant av deres VFlex konstruksjon, VFlex Extreme. Konstruktørene hos Gemme Audio har redesignet de tradisjonelle VFlex-kabinettene til å gi en enda større lydmessig opplevelse og KATANA vil være første høyttalermodell med denne teknologien.

  Mer informasjon om Gemme Audio sin VFlex-technology finner du på deres hjemmesider www.gemmeaudio.com.

  "Beauty is more than skin deap"

  Flaggskipet KATANA blir i første omgang levert i en luksøriøs hi gloss pianolakk-finish, der hele 12 lag med klarlakk danner den siste finish. Høyttalerens forførende linjer vil lett passe inn i selv de aller mest designbevisste hjem. Høyttaleren er som nevnt drevet av de keramiske elementene fra Hi End-leverandøren Thiel & Partner. Med deres 1.25" keramiske diskant og et 7" mid/bass-element, leverer høyttaleren en utsøkt transparenthet og gjenskaper vokal, piano og cymbaler på en måte en som oftest ikke finner igjen på høyttalere i langt høyere prisklasser. Med sin lave forvrengning, formidable nøyaktighet og krystallklare lydgjengivelse er det duket for lydopplevelser vi er sikre på at du kommer til å bli alldeles henrykt over å bli servert.

  Ikke bare er høyttaleren drevet av de ekstremt gode elementene fra Thiel, de er også nøye tunet sammen med det ekstreme KATANA-kabinettet. Bassgjengivelsen er langt dypere, stram og melodiøs enn en kan forvente med kun et 7" element. BAssgjengivelsen kan bli individuelt tunet til hvert enkelt rom gjennom sin fleksible bassrefleksport. I tillegg kommer KATANA med tre (3) par høyttalerterminaler på hver høyttaler. Disse kan brukes ved biamping, eller ved å fintune høyttalerens prestanda i de høyfrekvente områder.

  Tekniske spesifikasjoner KATANA:

  • To-veis, fulltonesystem
  • Mundorf Supreme og Goertz Copper Foil komponenter
  • Frekvensrespons ekkofritt rom: 36Hz to 20000Hz (-3dB/anechoic)
  • Typisk romrespons: 28Hz to 20000Hz
  • Effektivitet: 88dB ved 2.83 volt på 1 meter, ekkofritt (anechoic)
  • Minimumsinpedanse: 7 ohms @ 250Hz
  • Medium impedanse:10 ohms
  • Fasevariasjon under 45 grader fra 20Hz til 20 000Hz
  • Ekstremt lave forvrengnings nivåer fra 200 to 20 000Hz med 11.7 volts input: 0.56%
  • Minimum amplifier power 20 watt, maksimum 200 watt
  • User selectable hi-pass filter contour (using two pairs of connectors at the back)
  • User adjustable bass contour through a modifiable back port
  • Mellomtone/basselement: 7" Thiel & Partner (Accuton) element
  • Diskant: 1.25" Thiel & Partner (Accuton) element
  • Bass loading: Gemme Audio VFlex Extreme
  • Dimensjoner: 1020 x 200 x 460 mm
  • Vekt (pr høyttaler): 45.4 kg

  Høyttalerne VIVACE og TANTO vil også løpet av våren 2008 komme i nye og forbedrede ”V2”-versjoner. De vil beholde de fleste lydmessige egenskapene, men kabinettene vil endres og bli mindre versjoner av KATANA. VIVACE og TANTO vil i tillegg bli tilbydd i flere finisher, bl.a. Ebony og Rosewood.

  KATANA vil være tilgjengelig på det norske markedet i mai 2008. Det vil bli avholdt produktdemonstrasjoner i Oslo og Stavanger. Mer informasjon om dette finner du i god tid før arrangementet på våre hjemmesider.

  De veiledende prisene på Gemme Audio sine høyttalere vil være:

  KATANA : Kr 71.900,-
  TANTO : Kr 43.900,-
  VIVACE : Kr 35.900,-


  Du finner også mye mer informasjon på produsentens hjemmesider: www.gemmeaudio.com

  Web: www.soundplanet.no
  Mail: post@soundplanet.no
  Telefon (+47) 95 20 20 95

  Du finner også mye mer informasjon på produsentens hjemmesider: www.gemmeaudio.com

  Sound Planet
  Rune Åsenden Consult
  Botteråsveien 18
  4848 Arendal  Vedlagte bilder   

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed