Resonans inviterer til Tannoy dag onsdag 30.01.08

Resonans Lyd og Bilde

Bransjeaktør
Ble medlem
22.09.2007
Innlegg
3
Antall liker
0
Vi ønsker alle velkommen til Resonans for lansering av den nye Revolution Signature serien til Tannoy.



Dagen "starter" klokken 15. Da vil det være et utvalg av Tannoy høyttalere som spiller i alle våre demorom i 2. etg. I tillegg vil vi ha besøk av Richard Herd fra Tannoy som vil kunne fortelle om firmaet generelt og i tillegg gi informasjon om produktene til Tannoy. Den norske importøren Dynamikk AS er også representert denne dagen.

Prestige serien vil være representert med Canterbury og Glenair (15 og 10), mens den nye Revolution Signature vil kunne høres som stativhøyttaler og gulvstående modell.

Før klokken 18 er butikken åpen som vanlig og da er det bare å komme alle og enhver. Etter 18.00 ber vi interesserte gi beskjed på 40001864 eller til post@resonans-web.no ettersom demoene vil skje i 2. etg og da vil dørene være låst.
 

prnesse

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.10.2005
Innlegg
1.526
Antall liker
321
Sted
Southwest
Torget vurderinger
2
Jeg hadde selvfølgelig ikke tid denne dagen, men hyggelig hvis noen var der og kunne fortelle litt om Tannoy demoen.
 

KAS

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
03.11.2005
Innlegg
156
Antall liker
0
Ikke mange innlegg her :(

Jeg var en tur innom fra kl 18 til 19 og var nesten alene desverre. Ble veldig godt mottatt med hyggelig prat og kaffe. Har vært på utkikk etter et par ekstra høytalere, og Tannoy virker spennende. Resonans har bygd om det store lytterommet, og gjort mye for å bedre akustikken. I dette rommet sto Glenair 15, tilkoblet en liten integrert forsterker fra MBL og EC cd eller dvd spiller. HT kablene var MIT Shotgun xx? og IC var Shotgun S1. Strømkabler var fra ASR(tror jeg de heter, tyske er de) koblet i en "padde" fra Kimber.

Hadde med noen kjente plater, og startet seansen med Buddy Guy & Junior Wells. Anlegget spilte med en utrolig åpenhet og god dynamikk. Tredimensjonaliteten og utklinging har jeg hørt bedre, men dette er noe av det morsomste anlegget jeg har hørt til denne forholdsvis "lave" prisen. Fikk skikkelig rockefot og stort smil om munnen ;D Er man på utkikk etter høytalere i 60K klassen som spiller like god høyt som lavt, vil jeg anbefale en lytt til Glenair 15.

Jeg gikk så inn et mindre lytterom for å høre på Canterbury. De var tilkoblet noen monoblokker fra MBL, EC forforsterker og MBL Cd spiller. Dette låt forholdsvis mørkt og lukket. Tror nok ikke forholdene var helt riktige her. Hadde vært morro å høre disse høyttalerene i det store lytterommet.

Gikk tilbake til det store lytterommet, satte i en skive, og fikk smil om munnen igjen :D

Synd ikke fler fikk høre dette anlegget.

mvh
KAS
 
Topp Bunn