[center]Pressemelding fra importør: Sound Planet ( www.soundplanet.no )

Sound Planet er en ny og spennende aktør på det norske HIFI-markedet. Sound Planet er importør av høykvalitets lydprodukter og vil selge direkte til sluttbruker gjennom sin nettside www.soundplanet.no, samt gjennom spesielt utvalgte forhandlere.

Vi er meget stolte over å kunne introdusere et av Europas virkelige audiofile krem-merker for norske musikkentusiaster; YBA er endelig på plass i Norge!


YBA var den første franske Hi-Fi-produsenten som fikk et produkt representert på Stereophile sin klasse A-liste. Den anerkjennelsen var det den strålende effektforsterkeren Passion 1000 Amplifier som fikk. Etter dette har Yves-Bernard André (YBA) lansert en lang rekke nye, kritikerroste produkter, og sist ut er YBA sin nye Y-Design-serie, som har høstet strålende omtaler i flere internasjonale fagblader.YBA sin nye Design-serie nyter godt av Yves-Bernard André’s nitidige jakt på detaljer som kan forbedre lydkvaliteten. YBA’s patenterte Ultra Low Jitter Exclusive-konsept og avanserte laserteknologi er tatt med fra YBA sine toppmodeller til YBA Design. Serien får veiledende priser fra 11.990,- og består av tuneren YT201, CD-spilleren YC201 og den integrerte stereoforsterkeren YA201 (2 x 100 watt). Rett rundt hjørnet er også en multikanalspakke med seriøse audiofile ambisjoner, som forventes å bli lansert i Norge rundt årsskiftet.

Flere spennende produkter i Design-serien er ventet i løpet av 2008.

Sound Planet starter med å ta inn YBA sin Design-serie i disse dager og de første produktene vil være på lager i månedsskiftet november/desember. I løpet av 1 halvår 2008 vil også de øvrige produktene i YBA’s Passion, Classic og Signature-linje bli tilgjengelig for det norske markedet.

Veil. priser Design-serien:

YT201 Tuner - kr 11.900,-
YC201 CD-spiller - kr 14.900,-
YA201 integrert stereoforsterker 2 x 100 watt- kr 14.900,-

Introduksjonstilbud, pakkepris YA201 og YC201 kr 27.900,-

OBS! Våre nettsider www.soundplanet.no er for tiden under konstruksjon og blir lansert januar 2008.

For mer informasjon om produktene fra YBA, ta kontakt med Rune Åsenden på:

Mail: post@soundplanet.no
Telefon (+47) 95 20 20 95

Du finner også mer informasjon på produsentens hjemmesider:

Y Design: Y
Øvrige YBA-produkter: YBA - l'émotion vraie

Velkommen til Sound Planet!


Sound Planet
Rune Åsenden Consult
Botteråsveien 18
4848 Arendal