Side 3 av 3 FørsteFørste 123
Resultater 41 til 41 av 41
Abonnér på denne artikkelen
 1. Oslo Hi-Fi Center - butikkbesøk

  40 Kommentarer Av Høvdingen - 20.01.2014 14:05

  Hifisentralen har vært på besøk hos Oslo Hi-Fi Center, og dette er utvilsomt en av Skandinavias ledende spesialforretninger innen lyd og bilde. Butikken er lokalisert i Dronning Mauds gate 1-3 i Oslo, vegg i vegg med Konserthuset, og like ved Aker Brygge. Oslo Hi-Fi Center har holdt på i over 40 år, og har i dag en omsetning på nærmere førti millioner kroner. Til tross for finanskrise og tøffe tider i high-end bransjen, så ser ikke dette ut til å ha påvirket OHC, og her har salget økt hvert eneste år.

  Nedenfor finner du bilder fra samtlige ustillings- og lytterom, og hos Oslo Hi-Fi Center finner du alt fra rimelige midi-anlegg, bildeprodukter og utstyr opp i millionklassen.

  Gå til albumet her

 2. Antall kommentarer 40

  Kommentarer

 3. #41
  Overivrig entusiast Tønnes's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2012
  Sted
  Flekkefjord
  Innlegg
  645
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ja en må nesten Regne med at de,ja sier litt bare det spørr du meg off ja jeg og mine venner styrer godt unna her takk.Godt vi har så mange flotte og gode selgere som tar tid og være ærlige,tror jeg de har i det stora og breia igjen for i lengden.Der er jeg og mine venner og handler.

Side 3 av 3 FørsteFørste 123

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed