Bergen lydlaug, del 2

interman

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.04.2002
Innlegg
481
Antall liker
1
Da er mailinglista klar.

Send en mail til bergenhifi@freelists.org med 'subscribe' i emne hvis du er interessert. Denne lista er nå i åpen-diskusjonsmodus, så alt som blir sendt til bergenhifi@freelists.org blir videresendt til resten, så lenge de som sender er medlemmer, naturligvis. Ingen ønsker et lass med unødvendige mailer, så vi får prøve å unngå spam ved f.eks. å sende påmeldinger osv til den ansvarlige, og ikke til 'fellesen'.

Musik-Magazinet skal jo som kjent ha EC demonstrasjon den 31. januar (trodde det var den 27., men får stole på butikkens webside), fra 18:00 til 20:00. Kan jo prøve å samles sånn sirkus i de tidene. Jeg kommer til å vandre rundt med et svart canon kamera i alle fall.

Webside er på vei, men det kommer til å ta litt tid. Angående navn kan vi jo ta en avstemming når de fleste har fått meldt seg på.

In the meantime så hadde det vært fint med flere forslag på klubb navn, forslag til flere ting vi kan gjøre (temakvelder, osv osv), om noen kjenner fabrikanter/butikker eller andre som ønsker kontakt med "fansen", og ikke minst om hvem som har mulighet og plass til kveld #1, sannsynligvis en gang i februar.
 

OKA

Hi-Fi freak
Ble medlem
21.03.2002
Innlegg
1.272
Antall liker
418
Hei, dette har jeg ikke fått med meg.

Bra navn forresten, synes slikt som Bergen Audiophile Soceiety eller lignende ville ha vært teit.

Får lete etter del 1...
 

interman

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.04.2002
Innlegg
481
Antall liker
1
Bergen lydlaug var bare valgt som emne fordi det ble trendy i noen lignende tråder ;D

Klubbnavn er ikke fastsatt enda, men Bergen Lydlaug er helt greit for min del.
 
Topp Bunn