Laugtreff hos Skogmus Fredag 18.februar..

skogmus

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.12.2008
Innlegg
109
Antall liker
21
Heisann alle laugmedlemmer..Takk for sist!! På tide å treffes igjen,er det ikke?Jeg må ta et lite forbehold om å reise ut på jobb,men det kan jeg komme tilbake til isåfall...Satser på at det blir noe førstkommende Fredag.. :)Håper så mange som mulig kan komme så får vi satse på det blir mye god musikk og vin...
Mvh Morten(skogmus) Tlf: 95061373
 

GjeEsp

Overivrig entusiast
Ble medlem
15.09.2006
Innlegg
575
Antall liker
111
Sted
Arendal
Torget vurderinger
2
Topp Skogmus, flott initiativ og jeg stiller,
spennende å få høre oppsettet ditt :)

Mvh Gjert
 

svingen68

Hi-Fi freak
Ble medlem
27.01.2008
Innlegg
1.302
Antall liker
35
Torget vurderinger
1
Blir nok vanskelig desverre. Dere får kose dere
 

skogmus

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.12.2008
Innlegg
109
Antall liker
21
Hei igjen alle Laugfolk!! Vi blir en passelig gjeng på Fredag..Synd ikke Sveinung kan men..Han kommer nok sterkere tilbake ved en senere anledning..Tommy er klar sa han..Tenkte å sende en meld til Karl også..Adressen min hvis noen lurer er:Speiderveien 29D,Groosåsen Sør i Grimstad..ellers er det jo bare ringe hvis spørsmål eventuelt..Det er bare å komme fra seks og utover..Gleder meg!!vi sees! :)
 

skogmus

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.12.2008
Innlegg
109
Antall liker
21
Hei igjen alle sammen... :) Det ble en kjempehyggelig Laug-kveld på fredag.. Takk for gode tilbakemeldiger på lyden i oppsettet mitt...Ser fram til å prøve litt rør på Usherne mine...Tror nok de NAT blokkene til Gjert blir en god mach!!!Tommy har jo også masse rør-snacks!!.Men tror nok jeg kan hente ennå mere på dempe rommet,i taket også..
Ellers er det bare å komme på besøk..ikke alltid like lett å lytte i Sweet-spot på fest.. ::)
Mvh Morten..
 

tomerik

Overivrig entusiast
Ble medlem
31.12.2006
Innlegg
798
Antall liker
253
Sted
Arendal
Torget vurderinger
1
Dette ble nok en hyggelig Laug-aften! Det er tydligvis for lenge mellom hver gang Lydlauget møtes, for denne gangen var det veldig mye jabbing, nesten som en syklubb, og litt lite lytting! Jeg foreslår derfor hyppigere treff, gjerne også over en kaffe eller øl på pub`n ;)

Jeg synes det svinger godt hjemme hos Skogmus. Førsteinntrykket fra sweetspot er at her er det mye i bunnen. Du sitter helt bakerst i rommet og jeg er usikker på om det er optimalt. Bassen går dypt, men bak ved veggen blir det litt rotete i bunnen. Rett før vi skulle gå så prøvde vi å lytte 1,5-2m lengre frem og det synes jeg var veldig mye bedre. Bassen går like dypt der fremme og den store fordelen er at der fremme er rommets akustiske bidrag reduserter slik at det som til tider ble litt uryddige forsvinner. Dermed fremstår musikken som klarere og med mer presis plasseringen av artistene/instrumentene i både bredde og dybde.
Du har noen nydelige Usher høyttalere som jeg ikke husker betegnelsen på, og disse drives godt av Hegel sin intergrerte forsterker. Selv om forsterkeren er god så tror jeg alikevel ikke den får høyttalerene til å vise sitt sanne potensiale. Derfor blir det spennede å høre hvordan en rørforsterker vil fungere i oppsettet ditt!

Takk for bevertning og hyggelig besøk!
 

GjeEsp

Overivrig entusiast
Ble medlem
15.09.2006
Innlegg
575
Antall liker
111
Sted
Arendal
Torget vurderinger
2
Har vært litt sløv med tilbakemelding på lyttekvelden hos Skogmus, beklager det.
Men, tusen takk for at vi fikk anledning til en lytt hos deg :)
Tom Erik har kommet med sine inntrykk og de er ganske sammenfallende med de inntrykk jeg sitter med.
Usher spiller stort og har et godt fundament. Og når det gjelder bass så er det noe verten er glad i. Jeg tror allikevel man med hell kan flytte lytteposisjon noe fra bakvegg da det kan tendere til noe uartikulert i de lavere frekvenser når en sitter helt inntil bakvegg. Vi gjorde jo et lite forsøk på å sette en stol lenger frem helt på tampen av kvelden og undertegnede opplevde da ikke mindre bass, men mere tight bass som fulgte musikken bedre (i mine ører ihvertfall).
Dette er jo noe Skogmus selv må prøve seg frem til og det som passer meg, behøver slett ikke passe ham.
Hadde vært artig å foret Usher med litt rør, kan jo være det hadde funket. Jeg tror også siste kreasjon fra vår venn Lauvland ikke ville gjort seg bort hos Skogmus.
Så vi får se hva fremtiden bringer. Uansett kjekt å ha fått lytte på godsakene og ser frem til flere hyggelige sammenkomster med gjengen.

Mvh Gjert
 
Topp Bunn