Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  Toten
  Innlegg
  46
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bigbang - Vinyl vs cd

  Noen her som har erfaring med sammenligning av musikken til bigbang på cd kontra vinyl? Har flere album, men kun oslo bowl på vinyl og medfølgende cd, resten utelukkende cd. Holder med nå til vinyl som hovedformat, men må innrømme at jeg ikke har hørt bedre lydkvalitet på cd enn det bigbang har. Vet at herr Greni fikser det meste av innspillinga selv og er nøye med dette, spiller bl.a kun inn på bånd.

  Evt. hvor mye er det å hente på vinyl kontra cd med bigbang-utgivelser? er det verdt å skaffe de albumene jeg allerede har, vinyl?

 2. #2
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hvis alt av BigBang er AAA (vinyl) og AAD (CD) så mener jeg klart at det vil låte best på en god platespiller, i og med at det ikke er digitalisert i prosessen.
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2017
  Innlegg
  479
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det er svært få artister som ikke har lyden sin digitalt i ett eller annet stadie av mixing, editing eller mastering....
  Og mastering for LP og CD vil alltid være forskjellig....
  TV: LG 55 UH 850VAEN=4K/Ultra HD Edge LED med 200 hz, 3D WiFi og Smart TV samt støtte for både HDR 10 og Dolby Vision. Elektronikk: Yamaha RX-A 860, Panasonic DMP-UB 700, Pioneer DVD med SACD og DVD Audio avspilling.
  VIASAT HD PVR Pace TDS 865 NV+ SAMSUNG GX-V1680 SJ 4K, CANAL DIGITAL ADB HD PVR, til svensk TV og nyeste HD Smart box til norsk TV.
  DAB radio: Tiny Audio M7 med optisk utgang. Høyttalere: Canton CD 160 7.1 Og oppdaterte HDMI kabler...ikke noe Clas eller Biltema her i huset...

 4. #4
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  Toten
  Innlegg
  46
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for svar folkens! Dere sier vel egentlig det jeg regna med i og for seg. Da er det bare å smøre seg med tålmodighet og handle inn bigbang på LP

 5. #5
  Æresmedlem impulse's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2006
  Sted
  Hølen
  Innlegg
  13,199
  Tagget i
  1 Innlegg
  Det er ikke så rart at skivene til Big Bang låter bra. De første fire ble produsert av en av landets beste produsenter, Nils B. Kvam.
  Det er vel ingen overdrift å påstå at unge Greni har gått en god skole.
  Bergmann Magne m. S-booster PSU/ Koetsu Urushi Signature / Echole Obsession /Grandinote Celio/CEC TL3N / APL DSD-S XE / Ripstreamer Music Player XL/Conrad-Johnson Premier 16LS /300B S.E.T. m. WE og Hørning OPT / Audio Note Meishu SE/Impulse H2 Oblivion / 2 x Velodyne Ultra 1000 / Oblivion Energetic kabling / Nordost Quasar points / Oblivion referanse- nettfilter
  Skribent i Fidelity og medlem av Hornalliansen.
  Det er makt i de foldede horn.

 6. #6
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  Toten
  Innlegg
  46
  Tagget i
  0 Innlegg
  Var ikke klar over at Kvam har produsert bigbang, impulse, men det gir mening. Skal ikke betvile at han har fått med seg mye nyttig bagasje da. Greni la forresten ut et bilde på instagram hvor han skrev under at han driver å lager demoer til bigbang nå, så det blir spennende å høre mer fra den kanten etterhvert.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed