Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  Dec 2012
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Decree - 'Wake of Devastation" CD 1997

  Navn:   R-133076-1162422415.jpeg
Visninger: 159
Størrelse: 47.9 Kb

  Navn:   R-133076-1162422460.jpeg
Visninger: 108
Størrelse: 54.2 Kb


  Preview på youtube: Decree - Talons Grasp (1997) (HQ) - YouTube

  Decree er et sideprosjekt laget av gutta i Front Line Assembly. I motsetning til FLA som lager industriell EBM og electro, så har de med Decree valgt å kjøre ut tung og bråkete power noise (med vokaler på noen av sporene). Det er en del gitarer, trommer og vokaler her, men alt er samplet for å kunne programmeres og behandles digitalt. Resten av lydbildet fylles opp med samples, loops, synther og diverse lydmoduler.

  Lydbildet er tung og støyende... dette er definitivt ikke lytting for folk flest. Folk som er glad i tyngre elektronisk musikk (type industrielle saker, noise, dark ambient, drone) eller tungmetall vil kanskje har lettere for å like dette. Det er repeterende og monotone beats, mye forvrengning og fuzz, i klassisk industriell stil. Det er dog et veldig detaljert lydbilde, og det er hele tiden nye elementer og lag som man legger merke til når man lytter.

  Dette albumet er en skjult skatt som ikke mange kjenner til... I dagens musikkindustri hvor lydnivåene skal komprimeres til musikken nesten er ugjenkjennelig, så har Decree bevisst valgt å gå motsatt vei og har latt all lyd være ubehandlet m.h.t. kompresjon. Dette gir et lydbilde som er helt utrolig voldsomt (bokstavelig talt). Se advarselen nederst på cd-coveret... :-)

  Dette er en CD som jeg selv (og mange andre) bruker til å teste digital komprimering (encoding) med. Per dags dato her jeg ennå ikke klart å finne musikk som krever mer av digitale encodere enn denne CDen. Skal man ha noe som er enda mer krevende ender man rett og slett opp med å måtte bruke genererte testignaler.
  (Som et raskt eksempel for dere som kjenner til lame mp3-encoderen, så vil flere av sporene på denne CD'en gi en average VBR på ~319kbps (320 er maks) når man velger preset -V0, noe som forteller ganske mye om hvor mye denne encoderen sliter med å forenkle og redusere lyddataene her)
  Siste redigert av Irios; 22.12.2012 kl. 15:15. Årsak: typos

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed