Godlyd!!! Martin Hagfors - Men and Flies på vinyl (Årets norske allerede nå?!)

quad_lars

Overivrig entusiast
Ble medlem
11.02.2002
Innlegg
976
Antall liker
4


Martin Hagfors Men and Flies har den beste lyden, er den beste pressingen og er blant de beste produksjonene som jeg har hørt på noen norsk vinylutgivelse de siste ti, kanskje tyve, tredve, førti, femti årene. Mitt eksemplar er lytefri. Stille som faen! Vi snakker dobbel vinyl med cirka tolv minutter per side. Platen er mastret av Bob Katz. Her er det dynamikk, klanger og farver, luft og dybde. Naturlig og organisk. NO LOADNESS! Vi snakker referanselyd. Platen er presset i Tyskland.

Martin Hagfors og Lars Horntveth har samlet et stjernelag av norske musikere med blant annet Nikolai Eilertsen, Mathias Eick, David Wallumrød og Morten Qvenild som gjør Men and Flies til en mangefastert reise i musikkens verden. Låtene og arrangementene spenner fra det enkle og stille til intrikate og kraftfulle.

Men and Flies er Martin Hagfors første plate under eget navn. Han er drivkraften i HGH og Home Groan. Han kan håndverket å skrive gode låter. Der er noen som sier at musikken er død. Den gode melodien og teksten har gått tapt. Alle permutasjoner i musikken er brukt opp. Men and Flies motbeviser det.

Skal du kjøpe en plate i år er det Men and Flies. 199 kroner er hos Big Dipper er latterlig billig. Det er et røverkjøp.

Anbefalt!
 

terryboy

Hi-Fi freak
Ble medlem
24.06.2003
Innlegg
1.254
Antall liker
878
Torget vurderinger
1
quad_lars skrev:


Martin Hagfors Men and Flies har den beste lyden, er den beste pressingen og er blant de beste produksjonene som jeg har hørt på noen norsk vinylutgivelse de siste ti, kanskje tyve, tredve, førti, femti årene. Mitt eksemplar er lytefri. Stille som faen!
Kan si meg enig at dette er en god plate (rent musikalsk) og at den har meget god lyd og en jevnt over grei pressing. Mitt eksemplar er likevel ikke lytefri, og på side 2 er det absolutt ikke stille som fxxx, da det både knitrer mer enn bare litt og det samtidig er typiske "vinylpops" på sangen "Married Man" :p
 
Topp Bunn