Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast quad_lars's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  976
  Tagget i
  0 Innlegg

  Godlyd!!! Martin Hagfors - Men and Flies på vinyl (Årets norske allerede nå?!)  Martin Hagfors Men and Flies har den beste lyden, er den beste pressingen og er blant de beste produksjonene som jeg har hørt på noen norsk vinylutgivelse de siste ti, kanskje tyve, tredve, førti, femti årene. Mitt eksemplar er lytefri. Stille som faen! Vi snakker dobbel vinyl med cirka tolv minutter per side. Platen er mastret av Bob Katz. Her er det dynamikk, klanger og farver, luft og dybde. Naturlig og organisk. NO LOADNESS! Vi snakker referanselyd. Platen er presset i Tyskland.

  Martin Hagfors og Lars Horntveth har samlet et stjernelag av norske musikere med blant annet Nikolai Eilertsen, Mathias Eick, David Wallumrød og Morten Qvenild som gjør Men and Flies til en mangefastert reise i musikkens verden. Låtene og arrangementene spenner fra det enkle og stille til intrikate og kraftfulle.

  Men and Flies er Martin Hagfors første plate under eget navn. Han er drivkraften i HGH og Home Groan. Han kan håndverket å skrive gode låter. Der er noen som sier at musikken er død. Den gode melodien og teksten har gått tapt. Alle permutasjoner i musikken er brukt opp. Men and Flies motbeviser det.

  Skal du kjøpe en plate i år er det Men and Flies. 199 kroner er hos Big Dipper er latterlig billig. Det er et røverkjøp.

  Anbefalt!
  Bono: Did you play that on CD or Vinyl?
  Don van Vliet: Vinyl.
  Bono: There's something about the physical thing of the needle in the groove, it's like sex, and it's like contact sport.

  Shelby Lynne: You can't roll a joint on an iPod - buy vinyl!

  Marit Larsen: Vinyl er best, ingen protest.

  Linn : Lyra : DP : Stax

 2. #2
  Overivrig entusiast terryboy's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2003
  Innlegg
  938
  Tagget i
  0 Innlegg

  Godlyd!!! Martin Hagfors - Men and Flies på vinyl (Årets norske allerede nå?!)

  Sitat Sitat fra quad_lars


  Martin Hagfors Men and Flies har den beste lyden, er den beste pressingen og er blant de beste produksjonene som jeg har hørt på noen norsk vinylutgivelse de siste ti, kanskje tyve, tredve, førti, femti årene. Mitt eksemplar er lytefri. Stille som faen!
  Kan si meg enig at dette er en god plate (rent musikalsk) og at den har meget god lyd og en jevnt over grei pressing. Mitt eksemplar er likevel ikke lytefri, og på side 2 er det absolutt ikke stille som fxxx, da det både knitrer mer enn bare litt og det samtidig er typiske "vinylpops" på sangen "Married Man" :P

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed