Lag din egen RSS
 Album nr: 456 Visninger: 14194
IFA 2015 messen i Berlin

Karakter: 10
Stemmer:7 (Min: 10, Maks: 10)
Se alle mottatte karakterer Rapportér album
Rapportér album
Din melding til admin
 
  Se alle bilder i miniatyr-visning
Lagt ut: 14.09.2015 - 15:05pm  
Sist oppdatert: 14.09.2015 - 15:19pm 2 Kommentarer
Hifisentralen har vært på IFA 2015 i Berlin, og dette er en av verdens største messer for forbruker-elektronikk. Messeområdet består av 29 bygninger, og det tok undertegnede cirka 30 minutter å gå fra nord- til sør-inngangen. Det benyttes shuttle-busser som går hvert 5-8 min for å frakte besøkende mellom ulike seksjoner av messen, og har du planer om å besøke alle bygninger, så må du nok påregne å bruke mange timer.

Messen er delt opp slik at hver bygning inneholder ulike segmenter innenfor elektronikk, og som eksempel var "hi-fi, høyttalere og high-end audio" lagt til bygning 1 og 2.

IFA går over seks dager (4-9 september) for vanlig publikum, og på kvelden 3. september er det et "Showstoppers" arrangement fra kl. 18-21, som kun er for inviterte medlemmer av pressen. Hifisentralen var tilstede på denne eventen, og her var det ca. 60-70 fabrikanter som viste frem nye produkter.

I denne bildereportasjen vises først noen bilder fra Showstoppers, og deretter bilder fra hi-fi avdelingen i bygning 1 og 2.


Showstoppers
Showstoppers arrangementet ble avholdt i kuppel-bygningen i den sørlige enden av messe området, og lokalet var fullt av pressefolk fra hele verden.


Showstoppers fungerer slik at hver fabrikant har en liten stand tilgjengelig, og dermed kun mulighet til å vise frem et begrenset antall produkter.


Det var satt opp flere serveringssteder, og alt av mat og drikke var gratis.


Beyerdynamics hodetelefoner
Beyerdynamics viste frem flere nye hodetelefoner.


Beyerdynamics hodetelefoner
DT 1770 Pro er en dynamisk hodetelefon med lukket kammer. Frekvensområde: 5-40.000Hz. Nominell impedanse: 250 Ohm. Vekt: 388 gram.


Beyerdynamics hodetelefoner
Beyerdynamics T1 er flaggskipet i deres sortiment.


Beyerdynamics hodetelefoner
Beyerdynamics T1 er en dynamisk hodetelefon med semi-åpent kammer. Frekvensområde: 5-50.000 hz. Nominell impedanse: 600 Ohm. Vekt: 360 gram.


Beyerdynamics hodetelefoner
Undertegnede tok en rask lytt, og uten å gå i dybden, så var det en svært oppløst og god lydkvalitet i disse hodetelefonene. De var også veldig behagelig å ha på seg.


Bang & Olufsen
Danske B&O hadde en egen stand på Showstoppers, og viste de frem sin nye A-serie, som består av multirom/trådløse høyttalere og hodetelefoner. B&O hadde også en stand på selve messen, og mer informasjon kommer nedenfor i artikkelen.


Smarter iKettle 2.0 kaffemaskin
I dagens verden skal alt styres fra mobiltelefon, og hvorfor ikke kaffemaskinen din også? Disse kaffetrakterne fra Smarter var faktisk ganske artige, og her heller du på ferske bønner, stiller inn temperatur, antall kopper og tidspunkt på din telefon, og du kan komme på kjøkkenet om morgenen til fersk kaffe. Prisen på 250 euro var heller ikke avskrekkende, og undertegnede ble fristet til å prøve en slik maskin i eget hjem.


D-link
D-link viste frem en rekke nyheter for å overvåke og passe på huset ditt. Her ser du en rekke produkter som kameraer, sensorer m.m. som gjør deg i stand til å se alt som skjer i hjemmet ditt, og alt kan selvfølgelig styres fra din smarttelefon.


D-link
D-link har også satt sammen ulike pakkeløsninger for deg som ønsker å se hva som skjer i hjemmet ditt fra din mobiltelefon.


Macroobjektiv til Iphone
Olloclip viste frem et nytt macro snap-on objektiv til Iphone, og du kan velge om du vil bruke 7x, 14x eller 21x forstørring av ditt motiv. Damen på bildet demonstrerte de ulike innstillingene, og bildekvaliten var overraskende god, men objektivet måtte mer eller mindre helt inntil motivet for at det skulle fungere.


i-FlashDrive
i-FlasDrive er en liten "dongel" som kobles til Lightning inngangen på din Iphone, og du kan ta full backup av hele telefonen med et tastetrykk. Prisen er ukjent, men for de som er avhengig av backup, og som ikke vil betale Apple for iCloud backup, så er dette et alternativ.


Chipolo
Chipolo er en liten enhet som festes til din nøkkelring, og hvis du ikke finner nøklene dine, så trykker du på en knapp på din mobil, og Chipolo piper med 90db lydvarsel. Hvis du ikke finner telefonen din så kan du trykke på Chipolo, og mobilen ringer uavhengig om lyden er slått av eller ikke. Et enkelt lite produkt, men helt klart noe som mange sikkert kunne ha bruk for.


Wistiki
Wistiki er et smart produkt for deg som ønsker å lokalisere eiendelene dine. Wistiki kan legges eller gjemmes i dine eiendeler, også ringer du enkelt opp enheten fra din mobil, og du vil få GPS lokalisering av gjenstanden. Her er det mange mulige bruksområder, og blir f.eks. bilen din stjålet, så vil du enkelt se hvor den befinner seg.


3D scanner
XYZ Printing viste frem diverse 3d printere, men det mest interessante var kanskje denne håndholdte 3d printeren. Du setter produktet (eller personen) på en plate som roterer, også drar du scanneren opp og ned, og resultatet ble et tredimensjonalt bilde på pc'en som kan roteres. Hvis en f.eks. ønsker å vise bilde av en forsterker eller høyttaler fra alle kanter, så kan jo dette være et kjekt produkt fremfor å måtte ta 30 bilder som må settes sammen i etterkant.


MyHomeBox
MyHomeBox er en liten enhet som kan styre alle trådløse enheter i huset ditt fra en enkelt app. Utifra presentasjonen så virker det som et smart produkt, men litt usikker på hvordan det hele fungerer i praksis. Hvis det er så enkelt som fabrikanten skal ha det litt, så er dette sikkert et produkt vi vil høre mer om i nær fremtid.


MyHomeBox
Nærbilde av MyHomeBox.


Raumfeld
Tyske Raumfeld har det siste året kommet for fullt til Skandinavia, og de viste frem en ny lydplanke som snart kommer i salg på deres hjemmeside: www.raumfeld.com. Raumfeld produkter selges kun online, men de gir deg som kunde hele 8 ukers prøveperiode. Produktene er nokså rimelige, spiller bra, og det finnes mange forskjellige modeller som passer de ulike rom i huset. Alt styres veldig enkelt fra en app til din smartelefon/nettbrett, og tjenester som Spotify, Tidal/Wimp er innebygget.
Side 1 av 5 123 ... SisteSiste
Se alle mottatte karakterer
Bruker karakterer
Bruker
Gitt karakter
Karakter
-
11.10.2015 - 18:13pm
10.0-Enestående presentasjon
16.09.2015 - 15:09pm
10.0-Enestående presentasjon
15.09.2015 - 14:50pm
10.0-Enestående presentasjon
15.09.2015 - 10:01am
10.0-Enestående presentasjon
15.09.2015 - 07:52am
10.0-Enestående presentasjon
14.09.2015 - 17:11pm
10.0-Enestående presentasjon
14.09.2015 - 16:32pm
10.0-Enestående presentasjon
Første
Forrige
Neste
Siste
Viser album 1 til 7 av 7
 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed