Kudos; speakers corner

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Hei

    Sjekka litt, men så ikke noen egen vennetråd for Kudos? Finner greit info, artikler og vurderinger på nett, men direkte erfaringer fra sentralens medlemmer kan være vel så interessant.

    Her i stuen har Kudos sine musikalske slanke dverger x2 ankommet. Har planer om å skrible litt etterhvert, men mangler en kabel til naim 150x som skal drive dem (er på vei fra uk). Just nu bruker jeg effekten fra en NAD 306 og en Abrahamsen dac/pre som Malmin har operert pre inn i. Den skal også brukes med naim 150x foreløpig. x2 synger med nad også de, men venter med skriblerier til kabel er på plass.

    Nåvel, tilbake til itunes og det strålende tune-up programmet - jammen blir det orden i biblioteket og ;)

    Kjør på folkens, kudos speakers coner er åpnet...

    MVH

    Tommy
     
    S

    Supertramp

    Gjest
    Noen som har erfaring med Kudos Audio Cardea C1 ?

    Prismessig ligger disse i Harbeth-land, men er de like gode?
     

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Pent Jega!

    Lyst å si noe om c2? Hvordan skiller de seg ut i fra andre ht synes du? Naim er the golden mach har jeg forstått, har du prøvd annen elektronikk?

    Supertramp
    Om de er liker gode/bedre er vel strengt tatt umulig å si. Men tipper f eks jega kan si noe om lydsignature til kudos på mer generelt grunnlag og kanskje også subjektivt spesielt ;). Kjør på med info om elektronikk, rom, ønsket lydsignature, musikksjangre osv osv, Supertramp; så kan vi få til interessante ting her. Selv har jeg forøvrig for lite lyttetid med kudos til å komme med noe særs...enda i alle fall...

    T
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Nok en god Kudos-venn! Har et par deilige C2 i stua...

    Meget gode høyttalere!
     
    S

    Supertramp

    Gjest
    Kudos "sjefen" på Listalandet, cyber, vet hva slags utstyr og hva slags musikk som spilles. Ikke sant, Jan?

    Men det er enkelt, svært enkelt: t-amp + Beresford DAC, liten stue, mye dempemateriale (stoffsofa/teppe), tilnærmet nærfeltlytting. Egen (liten) sub (om nøvendig).
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Vet og vet, roter jo litt rundt enda på andre fronter, men har blitt svært godt fornøyd med C2 til min musikk og mitt rom.

    Hvis rommet er lite tipper jeg C1 vil være en flott opplevelse, men om du kan ofre litt oppløsning og tydelighet i toppen er X2 kanongode små gulvstående. De er ikke evig analytiske, men de rocker bra og spilte i grunnen nok bass i mitt 17-18 kvm rom.

    Jeg tror T-ampen kan bli litt kortpustet både på Harbeth og Kudos, jeg har hatt Kingrex T20U på "blokka" men da måtte jeg hatt en PSU tilkoplet for å få liv i mine utifra hva jeg har forstått.
     
    S

    Supertramp

    Gjest
    Tenkte på bokhylle/stativhøyttaleren, C1 >< Harbeth P3ESR, men det er nok en god stund til det blir aktuelt.
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Supertramp skrev:
    Tenkte på bokhylle/stativhøyttaleren, C1 >< Harbeth P3ESR, men det er nok en god stund til det blir aktuelt.
    Mente C1, men skrev 2. :)
     

    Kim

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    26.09.2002
    Innlegg
    431
    Antall liker
    41
    Torget vurderinger
    17
    Her er bilde av Clinterns X2, mens de var i min eie. Dette er det første paret som kom til Norge. Ingen høyttaler har imponert meg mer noen gang. De spiller langt ut over størrelse og responderer veldig på oppgradering opp i kjeden.
     

    Vedlegg

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Se der ja :)

    Det handler ikke om størrelsen.... - nuvel, det vil vise seg. Samboeren lo litt forøvrig; først når jeg kom med eska under armen, deretter enda litt når jeg pakket opp ::)

    T
     

    vally

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    24.10.2008
    Innlegg
    63
    Antall liker
    14
    Torget vurderinger
    3
    Har Cudos c 20 på 22kvm Bruker Bladelius Freia 3 som drivverk EC dac DP bpc 7.0+Ec AW 120DMB.Fantastiske høytalere (kombinasjon)
     

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Hei

    Etter ca en uke med Kudos X2, Naim Nap 150x, AbDac og Mac/Rotel cdp har jeg vært gjennom nok ulike sjangre med musikk, alkohol og tider på døgnet, til å kunne si noe om hvordan X2 låter hos meg.

    Jeg spilte først med effektdelen i en gammel NAD før Naim 150x kom på plass. Det spilte det og, men låt en smule pistrete, tynt. Når Naim kom inn ble jeg først litt overrasket over hvor mørkt det låt, det låt neste litt…tungt(!?) Men 150x`en fikk strømgjennomkjøring et døgn, ørene fikk kalibrert seg, og etter noen timer andre dagen fremsto musikkformidlingen verken mørk eller tung, men heller stødig, fast og bestemt.

    Generelt iflg. mine preferanser minner x2 om naims egne n-sats. Kanskje først og fremst gjennom utpreget spilleglede og gjennomgående sammenheng i formidlingen. Med sammenheng menes at de ulike innslag av instrumenter og vokal holdes sammen opp mot hverandre på en samstemt måte. Derav også et musikalsk uttrykk imho.
    Det som skiller X2 fra N-Sats er spesielt bass, trøkk og da et større spenn i dynamikken, generelt sett. Spesielt synes jeg Kudos er bedre på sammenheng og en anelse mørkere i bakgrunnen, mer 3d om du vil. N-sats er ikke analytiske i ordets rette forstand, men Kudos ligger noe hakk foran på å dra ting sammen og på micro og macro dynamikk. Mer trøkk og groove altså. ”På tross av størrelsen” utsagnet passer ikke i forhold til N-Sats, men jeg tror det kan passe generelt. X2 er SMÅ, men spiller med autoritet og langt utover (og innover) fysiske mål, og forventninger.

    Når jeg setter i Neil Young, Hendrix, Zepplin, cream, Jetro eller Mozart, Beethoven – er håpet at musikken formidles med det en kan kalle en nerve, i mangel på et bedre ord. Men det er, imho, dessverre får en nesten si, en forutsetning at før en nerve i formidlingen dukker opp, må det andre være stemt. Jeg har mang en gang trodd at nerven var der, men i løpet av relativt kort tid har noe, f eks mellomtonen, diskant, klang, bass, sammenheng, dynamikk eller andre ting som skal være på plass forhindret nerven i å være der på en avslappet måte. I mine runder med AN, CJ, Audio Innovation, Unison osv osv har det vært store gleder. F eks CJ med DOXA på Snell Ell – feiende flott med Young, helt til man går på ”feil” sang eller ”feil” artist. ”Feil” her som – det oppsettet ikke formidler like godt. AbDac med Mi10 og Impuls h6 kloner hadde også nesten magiske formidlingsevner, og det er uten diskusjon et oppsett som potensielt kan spille fullstendig fantastisk, men det krever nokså mye ”arbeid”. Også her fikk f eks Bonnie Prince mer spilletid enn hva godt er. Bonnie er en strålende mann og hans musikk likeså, men problemet er at oppsettet i alt for stor grad påvirker og styrer musikkutvalget.

    Uten nødvendig tuning og arbeid med H6 endte jeg opp med det som er ankepunktet her, altså at oppsettet blir DJ på bakgrunn av dets kvaliteter og mangler. Slik kan det ikke være. H6 hadde kvaliteter, spesielt i mellomtonen som man ble svært glad i. Men veien å gå for å få dem helhetlige syntes lang, og når rommet heller ikke spilte på lag velger man gjerne en annen vei. I stedet for å følge opp med H6 i oppsettet valgte jeg å tune ut med en Meridian F80 en stund.

    Med Naim og X2 synes jeg nærmere helhetlig formidling enn tidligere. Om Naim er den beste komboen skal jeg ikke si noe om, men hos meg synes Kudos og Naim å kunne formidle musikk på en samstemt måte slik at oppsettet ikke bestemmer musikkvalg. I alle fall ikke i så stor grad som jeg tidligere har erfart, så langt.

    For meg virker Naim og Kudos som en plug and play kombo med gode musikalske evner og jeg mener det ligger en nerve i formidlingen nå, ”to touch and feel”, om den er der etter en tid gjenstår å se. Små ting man overser i starten har en tendens til å utvikle seg til gigantiske oppmerksomhetstroll etter hvert…

    MVH

    T
     

    Liotheles

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.02.2002
    Innlegg
    2.822
    Antall liker
    707
    Torget vurderinger
    4
    Flott og velskrevet innlegg clintern!
    Kudos og Naim er noe jeg kunne tenkt meg og prøve ut selv.
    Kanskje enda bedre synergi hvis du har full Naim rigg i front? Kanskje en Ndac??
     

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Takker Liotheles

    Enig. Ndac er spennende. Ligger jo en 202 på børsen også, men jeg får drøye litt. Det er jo en fordel med Naim, veien ligger klar, bare å spare opp gryn og grave frem tålmod. Men altså, slik det spiller i dag - no hurry. Og det er vel det som er poenget mitt med innlegget også - så lenge ting spiller sammen kan oppsett være oppsett til den dagen man vil oppgradere. MEN oppgraderingen går da på høyere niva på samme kvaliteter om man kan si det slik, og ikke forandringer i uttrykket/formidlingen som sådan. Bra klang nå, bedre med oppgradering, men ting står i forhold til hverandre og spiller sammen - og det er kanskje det viktigste!?

    X2 fortsetter å imponere forøvrig. Spilleglade, men med kontroll. Veldig fin seperasjon og plassering av instrumenter og vokal. Klangdynamikken er også fremtredende - Youngs nye skive Le Noise krever endel kontroll, samtidig som fuzz mesterens forsterker skal ha dette frie rommet å utspille seg i, X2 formidler dette på en tilfredstillende måte, og kanskje vel så det. Dette er nok en plate jeg ville slitt litt med sammen med H6 f eks (se innlegg over).

    MVH

    T
     

    Brasse

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2008
    Innlegg
    5.095
    Antall liker
    9
    Strålende omtale, clintern!
    Veldig nyskjerrig, kanskje Kudos burde prøves her i stua.
     

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Takker Brasse

    Kan ikke annet enn å anbefale en lytteseanse til Kudos. Hvis det er noen i nærheten av deg med Kudos kan de kanskje invitere på en kaffetår og musikk?

    MVH

    T
     

    Brasse

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2008
    Innlegg
    5.095
    Antall liker
    9
    Så, om det er noen i nærheten av Oslo med Kudos (og gjerne Naim), inviter meg gjerne på en kaffetår og musikk!
     

    Nolfi

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    25.07.2006
    Innlegg
    440
    Antall liker
    22
    Torget vurderinger
    4
    Brasse skrev:
    Så, om det er noen i nærheten av Oslo med Kudos (og gjerne Naim), inviter meg gjerne på en kaffetår og musikk!
    Jeg med :)
     

    Liotheles

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.02.2002
    Innlegg
    2.822
    Antall liker
    707
    Torget vurderinger
    4
    Brasse skrev:
    Så, om det er noen i nærheten av Oslo med Kudos (og gjerne Naim), inviter meg gjerne på en kaffetår og musikk!
    Og meg! :)
     

    Jega

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    25.10.2004
    Innlegg
    181
    Antall liker
    10
    clintern skrev:
    Pent Jega!

    Lyst å si noe om c2? Hvordan skiller de seg ut i fra andre ht synes du? Naim er the golden mach har jeg forstått, har du prøvd annen elektronikk?
    Jeg ikke all verdens erfaring med andre ht, men har blant annet eid Jmlab og Naim arriva.
    Kudos skiller seg ut ved å være noe av det mest nøytrale, åpene og kjappe jeg har hørt.
    De er ganske kamelon-aktige, og bør matches med en oppløst kilde og god klangrik elektronikk, siden det etter min smak kan bli litt mye som skjer oppover/ i toppen.
    Bruke de en periode sammen med en Nakamichi amp fra midten av 90 tallet, etter at jeg solgte
    Naim cd5i og Nait 5i.
    Det spilte musikk på en varm og hyggelig måte, men sammenlignet med Supernait blir det litt uengasjerende å lytte til. Aller best synes jeg de spiller med vinyl riggen!

    Ser det er fler i Oslo område ønsker en lytt til kudos. Hvis det er av interesse så kan jeg prøve å få til en musikk kveld før jul?
     

    Brasse

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2008
    Innlegg
    5.095
    Antall liker
    9
    Det høres topp ut, Jega! Eg tek med bakst.
     

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Naim engasjerer ja. Vinyl gikk desverre ut døra for ikke alt for lenge siden (ps vil helst ikke snakke om det! ???)

    Hadde en damens aften i går; goldfrapp, cat power, janis, joni og nina simone blant annet. Engasjerte bra. Spesielt joni`s blue var glimrende. Den har jeg spilt mye, med naim og x2 ble den åpnere, mer detaljert og stødigere (klangkontroll) enn jeg har hørt tidligere, veldig bra.

    Kudos C2, Supernait og bakst...Får lyst til å bestille oslotur...Bra initiativ Jega!

    T
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Du beskriver dem godt, Jega, de er gjennomsiktige og ganske balanserte. Nydelig mellomtone.
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Litt om X2. Dette er en liten høyttaler, rent fysisk, men spiller mye større enn en kan skjønne når en sitter foran dem. De låter åpent, klart og rytmisk. Jeg synes de har det gode fra en stativhøyttaler i seg, men går langt dypere. Påhektet en Nait 5i hos meg så spilte de mer enn dypt og kraftig nok i en stue på 20 kvm som er åpen inn til et like stort rom. Eneste grunn til at jeg valgte C2 var at jeg liker å kunne spille høyt nok til å være i andre deler av huset og høre musikken godt og da kan de bli litt små (naturlig nok ;D )

    Til prisen er de svært gode og er for de som verdsetter god lyd, håndverk og byggekvalitet. En høyttaler som spiller underholdenden og som serverer deg musikk - ikke bare "lyd". Skulle jeg hatt dem ville jeg nok valgt en litt mørkere finish enn demohøyttalerne...
     

    Vedlegg

    nilsen64

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    17.06.2007
    Innlegg
    1.367
    Antall liker
    89
    kudos presenterer sin ny titan!


    helt sikkert kjempegode, men prisen havner vel på feil side av 100000..

    :D
     

    Anfield

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    19.09.2004
    Innlegg
    926
    Antall liker
    42
    Titan ser ut til å bli bra den, den er dog altfor stor for rommet mitt så da kan jeg slutte å drømme om den... ;)

    Jeg kan derimot legge ut bilder av mine nyankomne Kudos Cardea C20 i sort eikefiner.
     

    Vedlegg

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Steike Anfield, gratulerer - de var PENE - hvordan synes du de låter sammenlignet med andre veggbrølere?

    Ikke meget å melde fra her fra vest, hanker inn flac, legger inn cd samlingen på mac`en og spiller musikk - særdeles fornøyd med naim + kudos

    I dag er det Slow Hand som mæler med Nax2; 461 Ocean Boulevard-Delux Edition (2 disc set), de ekstra låten er ren og skjer kjæling med gitarhalsen - sløy og fin fin feelin...



    T
     

    Vedlegg

    Anfield

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    19.09.2004
    Innlegg
    926
    Antall liker
    42
    clintern skrev:
    Steike Anfield, gratulerer - de var PENE - hvordan synes du de låter sammenlignet med andre veggbrølere?
    Jeg har skrevet masse om dette i min tråd på AVforum, men setter gjerne noen ord her også... ;)

    Mitt lytterom er ca 16 kvm, og disse "småtassene" produserer mer enn nok bass. Det er nok den største overraskelsen. God bass, og fyldig bass. Ikke "subwoofer-nivå under 20hz"-typen, men hurtig, presis og fyldig bass. Stort sett lurer de som er på besøk her om subwooferen er på :)

    Høyttalerne er lette å plassere, her en veldetaljert og oppløst diskantgjengivelse. Byggekvaliteten har Kudos løftet opp på et skikkelig nivå, selv om det fremdeles "kun" er en firkantet kasse uten high gloss-lakk og andre imponatoreffekter som mange andre, ofte Kinaproduserte eksemplarer, har. Her er det "Made in England" og lydkvaliteten som teller. Nå lager også Kudos sine egne terminaler.

    Ellers så kan jeg slutte meg helt til hva Håkon Rognlien har skrevet flere ganger i Fidelity etter at han valgte akkurat et slikt par som sin nye referansehøyttaler.
     

    Loevhagen

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    11.08.2005
    Innlegg
    5.372
    Antall liker
    1.045
    Sted
    L -> her <- H
    Torget vurderinger
    3
    Kudos virker som en kjekk høyttaler, som jeg ikke har hørt siden en stativutgave var her hjemme for lenge siden. ;) Låter C20 like "lyst", eller har den fått mer fylde?

    Kjekt med eikefinish i tillegg til de andre standardfargene.
     

    gismo

    Æresmedlem
    Ble medlem
    13.10.2007
    Innlegg
    24.470
    Antall liker
    31.825
    Sted
    Væssia i Grue.
    Torget vurderinger
    20
    Anfield skrev:
    Titan ser ut til å bli bra den, den er dog altfor stor for rommet mitt så da kan jeg slutte å drømme om den... ;)

    Jeg kan derimot legge ut bilder av mine nyankomne Kudos Cardea C20 i sort eikefiner.
    Dette er lekkert, de C20 er flotte i sort eik(ask?).
    Så stilrene og enkle som de kan være, og lyd i toppklasse sier jo de fleste som har hørt disse :)
    Dessverre gjelder det ikke meg ennå. :mad:
    Grattis med flotte C20!

    gismo
     

    Anfield

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    19.09.2004
    Innlegg
    926
    Antall liker
    42
    Loevhagen skrev:
    Kudos virker som en kjekk høyttaler, som jeg ikke har hørt siden en stativutgsve var her hjemme for lenge siden. ;) Låter C20 like "lyst", eller har den fått mer fylde?
    C10 som du hadde på hjemlån låt nok svært mye lysere enn hva jeg opplever C20 til nå i mitt rom. Jeg mistener at Kudos har gjort "noe", endret på noe i enten delefilter, porttuning eller annet, som igjen gjør at den yter mer bass (ergo fyldigere) enn de aller første modellene (som du igjen hadde) gjorde.

    Har ikke stilt konstruktøren spørsmålet, men fristes nesten her jeg sitter nå...
     

    Anfield

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    19.09.2004
    Innlegg
    926
    Antall liker
    42
    gismo skrev:
    Anfield skrev:
    Titan ser ut til å bli bra den, den er dog altfor stor for rommet mitt så da kan jeg slutte å drømme om den... ;)

    Jeg kan derimot legge ut bilder av mine nyankomne Kudos Cardea C20 i sort eikefiner.
    Dette er lekkert, de C20 er flotte i sort eik(ask?).
    Så stilrene og enkle som de kan være, og lyd i toppklasse sier jo de fleste som har hørt disse :)
    Dessverre gjelder det ikke meg ennå. :mad:
    Grattis med flotte C20!

    gismo
    Takker for det. Er selv overrasket over hvor lekre de er i sort. Ofte har jeg sett på sort ask som en kjedelig høyttalerfarge, men dette er "over akseptabelt"... ;)
     

    Liotheles

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    13.02.2002
    Innlegg
    2.822
    Antall liker
    707
    Torget vurderinger
    4
    Jega skrev:
    clintern skrev:
    Pent Jega!

    Lyst å si noe om c2? Hvordan skiller de seg ut i fra andre ht synes du? Naim er the golden mach har jeg forstått, har du prøvd annen elektronikk?
    Jeg ikke all verdens erfaring med andre ht, men har blant annet eid Jmlab og Naim arriva.
    Kudos skiller seg ut ved å være noe av det mest nøytrale, åpene og kjappe jeg har hørt.
    De er ganske kamelon-aktige, og bør matches med en oppløst kilde og god klangrik elektronikk, siden det etter min smak kan bli litt mye som skjer oppover/ i toppen.
    Bruke de en periode sammen med en Nakamichi amp fra midten av 90 tallet, etter at jeg solgte
    Naim cd5i og Nait 5i.
    Det spilte musikk på en varm og hyggelig måte, men sammenlignet med Supernait blir det litt uengasjerende å lytte til. Aller best synes jeg de spiller med vinyl riggen!

    Ser det er fler i Oslo område ønsker en lytt til kudos. Hvis det er av interesse så kan jeg prøve å få til en musikk kveld før jul?
    Ikke lenge til jul nå, så du må kjappe deg med musikkvelden Jega ;)
    Eller ta den på nyåret?
    Spent på å høre SN/HC/Kudos kombo skjønner du :)
     
    C

    Cyber

    Gjest
    Loevhagen skrev:
    Cyber: er bildet ditt over cherry eller oak?
    Nå ble jeg i tvil i farten, men tror bestemt det var oak. Utrolig artig høyttaler, spiller svært og er knøttsmå, veldig åpent og mangler bare litt detaljer i toppen og spl sammenlignet med C2. Mine C2 er like som Anfield sine bortsett fra diskantløsning, som nok gjør en hel del. Er svært godt fornøyd med mine også, deilig lyd her nu.
     

    Clintern

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    05.04.2006
    Innlegg
    238
    Antall liker
    123
    Sted
    Åkrehamn
    Torget vurderinger
    5
    Deler gleden med bass gjengivelse fra Kudos - til og med X2 yter rettferd mot hardhausa fingerløp over bass-strengene hjå meg. Noe som er litt mer enn nokså overraskende, størrelsen tatt i betraktning...

    Og alle har spilt sin favoritt Lennon låt i dag antar jeg? Min lille hyllest forlenget seg til etpar plater during the day :)

    T
     

    Jega

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    25.10.2004
    Innlegg
    181
    Antall liker
    10
    Hei Liotheles og Brasse (og andre som ønsker en lytt til SN/HC/Kudos)

    Ser jeg har glemt meg litt bort her. Det skjer litt for mye nå, så vi tar musikkkvelden på nyåret.
    Det passer for meg 13, 14, 24 og 25 januar. Bare å velge en dag.

    Ser det skrives litt om rom her. Jeg har en relativt stor stue på ca 35 kvm, og synes ikke mine C2 Klarer å fylle rommet helt, ønsker meg litt fylde og trøkk nedover. Titan kan jeg glemme. Sub tror jeg blir for mye styr.
    Noen som har erfaring med Kudos C30 ?
     

    Vedlegg

  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn