J

Little dot mk3 Reservert annonse

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Nord-Trøndelag
Pris
Kr 1.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 62765
Finner ut at det er på tide å selge unna hodetelefonforsterkeren min. En Little dot mk3.

Jeg sliter med strømproblemer, og har blitt for vandt til det nøytrale lydbildet fra hodetelefonutgangen på min Scarlett 6i6. Tror jeg etterhvert lander på en oppgradering til Mk8Se, og satser på at Mk3-en vil vandre videre til noen andre som har behov for litt rørmagi. Forsterkeren er vel fort 5 år gammel, og jeg er eier nr. 2. Den er i fint fungerende stand, og er stille og god. Tok en god testrunde før nedpakking, og alt hørtes veldig i orden ut. Helt stille lydgulv, ingen analoge ulyder.

Slenger med det jeg kan finne av rør. Utgangsrørene er lite brukte, siden jeg skiftet rør ikke så alt for lenge før den ble pakket bort. Tror jeg skal ha et sett ubrukte utgangsrør. 2-3 sett diverse signalrør.

http://www.littledot.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=815

Håper at en liten tusenlapp med frakt er en fair pris, og at noen andre vil få glede av denne lille krabaten. Den har tjent meg godt, og gitt meg behagelig lyd - først fra AKG K701 og deretter fra Beyerdynamic T1.

Legges ut for andre gang etter å ha blitt sendt i tur/retur til en useriøs kjøper som ikke betalte for seg og ikke hentet ut pakken. Jeg tror jeg legger meg greit i pris om jeg tar 1000,- inkludert frakt.

Informasjon om bruker

jzono1
Medlem
Torget karakterer
Vurderinger (4)
Medlem siden
Topp Bunn