EMU Rosewood Solgt

  • Forfatter generalako
  • Opptrettet dato
  • Visninger: 187
Status
Denne annonsen er utgått.
Hodetelefoner
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Østfold
Pris
Kr 3.800
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 190084
Selger et sett semi-lukkede E-MU Rosewood i god tilstand. Denne versjonen av E-MU har avtagbar 2.5mm-kabler og kommer med kopper av rosentre (Rosewood).

Ut av esken anses disse som TH-X00 med rikere detaljer. Hodetelefonen har detaljer, klarhet og instrumentseparasjon på nivå med åpne hodetelefonener i det øverste sjiktet.

EMUen klarer å nå stor nivå av klarhet og detaljenivå, men med imponerende Biodyna-bass (åh Gud, så flott den er!) og mellomtone i tillegg. Det er definitivt en mye mer tilfredsstillende hodetelefon, med veldig levende og energisk musikk og en low-end punch fra Biodyna-driveren som er uten sidestykke. Her har du en end-game hodetelefon mtp. ren underholdning og nytelse, som kan brukes like fullt til film, spill og musikk. Etter å ha hørt EDM på disse, er det vanskelig å gå over til noe annet.

Jeg har også fått sammenlignet de med Fostex TH-900 MK2 (12500,- ny), og hadde enkelt valgt EMU over de, hvis de begge hadde kostet det samme. 900en har altfor skrikende diskant og innfelt mellomtone. EMU er derimot mye mer sublimt balansert over hele linja.

Den kan hentes i Fredrikstad, eller sendes mot at kjøper betaler fraktkostnader.

Informasjon om bruker

Gjest
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden
Topp Bunn